Οι Queen σε ειδική έκδοση της Monopoly!

Ο Brian May των Queen αποκαλύπτει πως η μπάντα σύντομα θα γίνει ειδική έκδοση της Μονόπολης!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
21/03/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Μαριάννα Μπάτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο κιθαρίστας των Queen, Brian May, μοιράστηκε φωτογραφίες της νέας, ειδικής έκδοσης της Μονόπολης στο Instagram και το Twitter, ενημερώνοντας το κοινό πως θα βρίσκεται στα μαγαζιά το Μάιο.

Στο κέντρο του πίνακα φιγουράρει μια κλασική φωτογραφία από live του συγκροτήματος, ενώ το παιχνίδι, από κυνήγι ιδιοκτησίας, μετατρέπεται σε κυνήγι της επιτυχημένης καριέρας της μπάντας, από την πρώτη τους εμφάνιση στο Imperial College το 1970, ως την τελευταία παράσταση του Freddie Mercury στο Knebworth το 1986.
brian02.jpg

Τα πιόνια του παιχνιδιού έχουν μετατραπεί σε αντιπροσωπευτικά σύμβολα των Queen, όπως ένα ραδιόφωνο από το «Radio Ga Ga», ένας ποδηλάτης από το «Bicycle Race», ένα ρομπότ από το «News Of The World», ένα σφυρί για το «Hammer To Fall», μια ηλεκτρική σκούπα για το «I Want To Break Free», καθώς και μια χαρακτηριστική κιθάρα του Brian May.

«Σχεδιάζαμε μυστικά την έκδοση της Queen Monopoly για πάνω από ένα χρόνο» έγραψε ο Brian May στην ιστοσελίδα του. «Και θα βρίσκεται σε ένα κατάστημα κοντά σας, το Μάιο. Είμαι ενθουσιασμένος - ήταν υπέροχο να δουλεύεις πάνω σ’ αυτό, σαν τη δημιουργία ενός άλμπουμ. Ελπίζουμε ότι θα το αγαπήσετε».
wueenmon

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!