Λίγοι φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στη Ρένα Πάντα

Επίλογος σε μια στενόχωρη εβδομάδα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τελικά τα χρήματα για την κηδεία συγκεντρώθηκαν και η κηδεία της Ρένας Πάντα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Γ' Νεκροταφίο όπου παραβρέθηκαν ελάχιστοι φίλοι της.

Ο Δάκης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Κώστας Βενετσάνος, ο Σπύρος Θεοδόσης καθώς και ο Γιώργος Πολυχρονίδης ήταν οι μοναδικοί καλλιτέχνες που τη συνόδεψαν στην τελευταία της κατοικία.

Βουρκωμένος ο Δάκης, σύμφωνα με την Espresso, μιλούσε για ένα πλάσμα καλοπροαίρετο, που ποτέ στις συνεργασίες της δεν είχε προκαλέσει αντιπαλότητες. «Ήταν σπουδαία κοπέλα. Πίστευα πως θα συνεργαστούμε ξανά και το λέω μέσα από την καρδιά μου αυτό» φέρεται να είπε στον Σπύρο Μπιμπίλα.

Η Ρένα Πάντα, που δεν είχε κανένα συγγενή στη ζωή, μεέχρι την Τετάρτη (20/11) ήταν ξεχασμένη στα ψυγεία του Νεκροτομείου Αθηνών για πέντε μέρες, καθώς δεν υπήρχαν τα χρήματα που χρειαζόντουσαν για να γίνει η κηδεία της.

Τα τελευταία χρόνια, η Ρένα Πάντα ζούσε απομονωμένη στο διαμέρισμά της στα Πατήσια, προσπαθώντας να αντεπεξέλθει στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, αλλά και στη σκληρή μάχη της με τον καρκίνο.

Βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, στα Πατήσια, την περασμένη Παρασκευή από την αστυνομία, που ειδοποιήθηκε από τη διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, η οποία ανησύχησε επειδή δεν την είχε δει για δυο μέρες.

Τις αποκαλύψεις έκανε ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, αλλά και ο τραγουδιστής Δάκης, ο οποίος ήταν ο πρώτος που προσέφερε χρήματα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!