Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνάντηση με Πρόεδρο της UEFA και Big-4 για την οπαδική βία

Την Τετάρτη 16 Αυγούστου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
11/08/2023
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έπειτα από συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, συμφώνησαν από κοινού να συναντηθούν την Τετάρτη 16 Αυγούστου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η συνάντηση αυτή γίνεται με αφορμή το θλιβερό γεγονός της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή και αναμένεται να συζητήσουν όσα συμβαίνουν στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Την Τετάρτη 16 Αυγούστου είναι επίσης προγραμματισμένη η διεξαγωγή του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Σεβίλλη στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», την οποία αναμέτρηση αναμενόταν να παρακολουθήσει από κοντά ο επικεφαλής της UEFA.

Μάλιστα πέρα από τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του Πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Στη συνάντηση το «παρών» θα δώσουν ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου και ίσως παρευρεθεί και ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου.

Έχοντας ως στόχο να αναλυθούν τα δεδομένα για την Ευρώπη και να συζητηθεί με τους επικεφαλής των ΠΑΕ η εφαρμογή των διατάξεων του αθλητικού νόμου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!