Νέα Φιλαδέλφεια: 15 ακόμη προφυλακίσεις για τον φόνο του Μιχάλη

Όλοι οι προφυλακισθέντες χούλιγκαν αρνήθηκαν κατηγορηματικά τη συμμετοχή τους στα αιματηρά επεισόδια
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ακόμη 15 κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στη φυλακή για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, με θύμα τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή.

Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε σήμερα το τρίτο και τελευταίο γκρουπ των 33 χούλιγκαν από την ΓΑΔΑ στους τρεις ανακριτές στην πρώην Σχολή Ευελπίδων.

Ενώ ακόμη ένα άτομο από το γκρουπ που δεν μπορούσε να προσέλθει στην Ευελπίδων, καθώς νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, απολογήθηκε το πρωί στον 14ο τακτικό ανακριτή που τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Άρα, άλλοι 17 απολογούνται για τη φονική επίθεση.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Παρασκευή, μετά την απολογία τους προφυλακίστηκαν 30 συλληφθέντες χούλιγκαν.

Πιο συγκεκριμένα, προφυλακίστηκαν 28 Κροάτες, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός.

Χθες, Σάββατο προφυλακίστηκαν ακόμα 40, εκ των οποίων οι 39 ήταν Κροάτες και ένας Έλληνας.

Με τον συνολικό αριθμό των έως τώρα προφυλακισθέντων να ανέρχεται στους 70. Εκ των οποίων οι 67 είναι Κροάτες, οι δυο είναι Έλληνες και ένας είναι Αλβανός.

Σήμερα, Κυριακή, είναι η τελευταία ημέρα της αυτόφωρης διαδικασίας.

Όλοι οι προφυλακισθέντες αρνήθηκαν κατηγορηματικά τη συμμετοχή τους τόσο στα αιματηρά επεισόδια, όσο και στον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσουρή.

Ως επί το πλείστον, κατά απολογίες τους, υποστήριξαν ότι βρέθηκαν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή ή ότι απλά διερχόντουσαν από το επίμαχο σημείο.

Ωστόσο, η επιχειρηματολογία που προέβαλαν δεν έπεισε του ανακριτές, καθώς έχουν μεγάλα κενά και είναι σε αντίθεση με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία, όπως και τα βίντεο που έχουν περιέλθει στα χέρια των ανακριτών.

Παράλληλα, ξεκίνησε η διαδικασία λήψης βιολογικού υλικού (DNA) από τους κατηγορούμενους, κάτι που θα συμβάλλει καθοριστικά στην αποκάλυψη του δράστη της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!