Ξύλο Κούγια με δύο θαμώνες σε νυχτερινό κέντρο

Λέει ότι πείραξαν τη συνοδό του
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
03/12/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Μακρής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συμπλοκή με άλλους δύο θαμώνες είχε το βράδυ του Σαββάτου ο Αλέξης Κούγιας σε νυχτερινό κέντρο της Λάρισας, όπου βρισκόταν με την παρέα του γιορτάζοντας τη νίκη 2-1 επί του Βόλου.

Αγνωστος πλησίασε το τραπέζι του γνωστού ποινικολόγου τη στιγμή που ο τραγουδιστής του κέντρου τραγουδούσε τον ύμνο της ΑΕΛ και να του είπε κάτι σε έξαλλη κατάσταση.

Ο Αλέξης Κούγιας, όπως φαίνεται στο βίντεο που είναι τραβηγμένο με κινητό τηλέφωνο από το πλαϊνό τραπέζι τού πέταξε νερό από ένα ποτήρι ενώ αμέσως μετά ύψωσε τις γροθιές του κάνοντας κίνηση να επιτεθεί.

Ο Αλέξης Κούγιας επιβεβαίωσε ότι υπήρξε συμπλοκή, μάλιστα όχι μόνο με τον άνδρα που φαίνεται στο βίντεο αλλά και με έναν ακόμη από το διπλανό τραπέζι, ο οποίος φέρεται να ενόχλησε τη συνοδό του δικηγόρου.

«Ο ένας την ενόχλησε και τον απώθησα και ο φίλος του που ήταν δίπλα του, ήρθε να ζητήσει τον λόγο, οπότε αναγκάστηκα να απωθήσω κι αυτόν προκειμένου να προστατέψω την παρέα μου» εξηγεί ο γνωστός ποινικολόγος.

Ο Αλέξης Κούγιας πρόσθεσε ότι δεν γνώριζε τους δυο άνδρες, συμπληρώνοντας πως πρόκειται για ένα ατυχές συμβάν απ’ αυτά που συμβαίνουν στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης συνήθως εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Δείτε το video:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!