Ξανά οι φοιτητές στους δρόμους σήμερα

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την ίδρυση μη κρατικών μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων.
Ξανά οι φοιτητές στους δρόμους σήμερα SOOC
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο με τη συμμετοχή φοιτητών, μαθητών και εκπαιδευτικών αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη (1/2) στις 12:00 το μεσημέρι στα Προπύλαια κατά των μη κρατικών πανεπιστημίων, ενώ περίπου 150 πανεπιστημιακές σχολές τελούν υπό κατάληψη.

Συλλαλητήρια θα πραγματοποιηθούν επίσης στη Θεσσαλονίκη (Καμάρα), την Πάτρα (πλατεία Γεωργίου), και σε άλλες πόλεις της χώρας.

ΟΛΜΕ και ΔΟΕ έχουν κηρύξει νέες στάσεις εργασίας από τις 11:00 π.μ. για τη συμμετοχή στα συλλαλητήρια. Το ΔΣ της ΟΛΜΕ “στηρίζει το δημόσιο χαρακτήρα των Πανεπιστημίων και καλεί όλους και όλες να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση των φοιτητών/-τριών την Πέμπτη 01/02 στις 12:00 στα Προπύλαια (και σε όλες τις κινητοποιήσεις ανά τη χώρα)” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την ίδρυση μη κρατικών μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων στη χώρα μας.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!