Κονκάρδες «μνήμης» για τα θύματα του Charlie Hebdo!

Η Βρετανική εφημερίδα «The Guardian» σχεδίασε δύο κονκάρδες για τη μνήμη των θυμάτων του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo, τα έσοδα από τις οποίες θα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στην Ένωση Συντακτών Χωρίς Σύνορα (Reporters Sans Frontiers) ως αλληλεγγύη στο Charlie Hebdo και υποστήριξη στην ελευθερία του τύπου.

Οι δύο «αναμνηστικές» κονκάρδες, σε σχήμα μολυβιού, η μία στα χρώματα της Γαλλικής σημαίας και η άλλη με το σλόγκαν που έκανε τον γύρω του πλανήτη μετά την επίθεση, «Je suis Charlie», κυκλοφορούν σε περιορισμένη έκδοση και πωλούνται online από το website της Βρετανικής εφημερίδας αντί 4,50 Λιρών Αγγλίας η καθεμία.

Πληροφορίες στο bookshop.theguardian.com

Οι εκδηλώσεις στη μνήμη των αδικοχαμένων συντακτών συνεχίζονται σε παγκόσμια κλίμακα, τονίζοντας την σημασία της ελευθερίας του τύπου. Στη χώρα μας, το περασμένο Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015, κυκλοφόρησε μεταφρασμένο στα Ελληνικά το τελευταίο τεύχος του Charlie Hebdo (που εκδόθηκε μία εβδομάδα μετά την επίθεση σε εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως) από την Εφημερίδα των Συντακτών (διάβασε ΕΔΩ)

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!