Η Κωνσταντίνα υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Σε ποιο Δήμο κατεβαίνει με ποιο συνδυασμό
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
20/09/2023
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο πλευρό του δήμαρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου και του συνδυασμού «Η Γλυφάδα μας - Τα καλύτερα είναι μπροστά» η Κωνσταντίνα.

Η αναγνωρισμένη καλλιτέχνιδα δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της σαν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Γλυφάδας, την πόλη που κατοικεί και αγαπάει.

Η Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου γεννήθηκε στη Λευκωσία. Ασχολήθηκε από μικρή με τη μουσική. Το 1983 συμμετέχει στη Eurovision με το Σταύρο Σιδερά.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ2
«Οι θάλασσες» και «Το σημάδι» του Μάριου Τόκα και του Σαράντη Αλιβιζάτου καθορίζουν την καριέρα της που θα απογειωθεί με το τραγούδι «Μια Ελλάδα Φως» (Μουσική: Γιάννης Χρυσομάλλης (Yanni) / Στίχοι: Τασούλα Θωμαΐδου) μέσα από τον ομότιτλο δίσκο που κυκλοφόρησε το 1992.

Είχαν προηγηθεί τα άλμπουμ «Σε ζητώ», «Στον επόμενο τόνο», «θα φύγω με τους φίλους μου για Κάϊρο», «Δυο τριαντάφυλλα» ενώ ακολούθησαν και άλλα στη συνέχεια φτάνοντας μέχρι και τις μέρες μας όπου η Κωνσταντίνα παραμένει ενεργή τόσο στις ζωντανές εμφανίσεις όσο και δισκογραφικά.

Όπως οι περισσότεροι γνωρίζουμε, σε όλη αυτή τη διαδρομή, έχει συνεργαστεί με πολλούς σπουδαίους ερμηνευτές και δημιουργούς.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!