Η Google & το Facebook τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

(VIDEO & PHOTOS) Την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας γιορτάζει η Google με ένα ιδιαίτερο doodle - video, αλλά και το Facebook.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Με τη σημερινό της Doodle, η Google τιμά, όχι μόνο τις γυναίκες που με το έργο τους έχουν αλλάξει την πορεία της ιστορίας, αλλά κι εκείνες του αύριο!

337 γυναίκες, από 13 χώρες του κόσμου, συμπλήρωσαν τη φράση «Μια μέρα θα…» με τις επιθυμίες τους, οι οποίες ποικίλουν από παγκόσμιες, μέχρι πολύ προσωπικές, για τη δημιουργία ενός υπέροχου βίντεο, που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Γυναίκες από Σαν Φρανσίσκο, Ρίο Ντε Τζανέιρο, Μεξικό, Λάγος, Μόσχα, Κάιρο, Βερολίνο, Λονδίνο, Παρίσι, Τζακάρτα, Μπανγκόκ, Νέο Δελχί και Τόκιο, εναλλάσσονται και δημιουργούν ένα πολυποίκιλο μωσαϊκό προσωπικοτήτων και ηλικιών.

Συμμετέχουν, επίσης, κάποιες γνωστές φυσιογνωμίες, όπως η ανθρωπολόγος Jane Goodall, επιθυμία της οποίας είναι να συζητήσει το περιβαλλοντολογικό με τον Πάπα, η βραβευμένη με Νόμπελ Λογοτεχνίας, Malala Yousafzai και η ακτιβίστρια Muzoon Almellehan, που εργάζονται άφοβα για ένα μέλλον όπου κάθε κορίτσι θα μπορεί να πηγαίνει σχολείο. Παρ’ όλο που ήδη έχουν σημαντικά επιτεύγματα στο ενεργητικό τους, οι γυναίκες αυτές συνεχίζουν να ονειρεύονται!
googleprint
Παράλληλα, το Facebook υποδέχεται τους χρήστες με μια φωτογραφία, αφιερωμένη στην ισότητα των γυναικών παγκοσμίως.
womans day


Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!