«Η επιτροπή να εξηγήσει στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους για να σωθούν άλλοι»

Ο τραγικός σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας που πέθανε μετά το εμβόλιο
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Συγκλονιστικός ήταν για άλλη μια φορά ο τραγικός πατέρας των τριών παιδιών που έχασαν τη μητέρα τους Γλυκερία, μετά από επιπλοκές του εμβολίου AstraZeneca μετά τη νέα οδηγία της Επιτροπής εμβολιασμών, σύμφωνα με την οποία το συγκεκριμένο εμβόλιο, συστήνεται να μη χορηγείται στους κάτω των 60.

Ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε μεταξύ άλλων:

«δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κοροϊδία». «Είναι σαν να λένε χάσαμε έναν άνθρωπο, αλλά δεν πειράζει, σώσαμε άλλους», είπε και πρόσθεσε «θέλω η επιτροπή να εξηγήσει στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους για να σωθούν άλλοι», ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του ήταν υπέρ των εμβολιασμών και έδωσαν αγώνα γι’ αυτό.

Για την Επιτροπή Εμβολιασμού ο κ. Κρυοβρυσανάκης είπε ότι «ανερυθρίαστα λένε ότι κάναμε το εμβόλιο αυτό γιατί δεν είχαμε άλλα εμβόλια» και σημείωσε ότι η επιτροπή με αυτό που κάνει «είναι σαν να ομολογεί ότι έχει κάνει ένα έγκλημα».

Μιλώντας για την περίοδο που η Γλυκερά ήταν στο νοσοκομείο και οι γιατροί έλεγαν ότι ενδέχεται το πρόβλημά της να οφείλεται στον εμβολιασμό, όπως είπε η σύζυγός του, του ζήτησε να μην ξαναμιλήσει σε δημοσιογράφο, καθώς δεν ήθελε να γίνει σημαία των αντιεμβολιαστών.

«Παλινωδίες και λάθη της επιστημονικής κοινότητας, αυτοί δημιουργούν την σύγχυση».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!