Η αφίσα του Gay Pride και η μήνυση του Αμβρόσιου

(ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ) Ο μητροπολίτης μηνύει το Gay Pride Thessaloniki για την αφίσα με τον Ιησού στο σταυρό και την ένδειξη no hate.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο μητροπολίτης Αμβρόσιος Λενής (κατά κόσμον Αθανάσιος Λενής) γεννημένος στις 22 Ιουλίου 1938 στην Αθήνα, είναι Έλληνας ιεράρχης και μητροπολίτης της Εκκλησίας της Ελλάδας στην Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

O κ. Αμβρόσιος υπέβαλε μήνυση σε βάρος των διοργανωτών του 5ου Thessaloniki Gay Pride που θα διεξαχθεί το διήμερο 24-25 Ιουνίου, στην αφίσα του οποίου χρησιμοποιούν την εικόνα του Εσταυρωμένου.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο ίδιος κ. Αμβρόσιος σε κείμενο που ανήρτησε στο προσωπικό του ιστολόγιο:

«Πρόκειται για εξ επόψεως χριστιανικής ηθικής ανώμαλους τύπους, συνέχεια και προέκταση των ανθρώπων, που κάποτε εζούσαν στα Σόδομα και τα Γόμορρα. Κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος! Δηλ. μπορεί να διαμορφώνη τον χαρακτήρα του όπως αυτός θέλει καί να διάγη το βίο του μέ όσα βίτσια, παρεκτροπές και ανωμαλίες θέλει, πλήν όμως υπό ένα και αποκλειστικό όρο: Να μη προκαλή το Δημόσιο αίσθημα! Όταν όμως κάποιος προβάλλει, μάλιστα δέ καί με υπερηφάνεια, το πάθος του ή το βίτσιο του, τότε αυτός είναι κατακριτέος!».

Συμπερασματικά, λοιπόν, οι άνθρωποι, που διοργανώνουν το ΦΕΣΤΙΒΑΑΛ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ της 24-25/6/2016 είναι α-π-α-ρ-ά-δ-ε-κ-τ-ο-ι! Γι' αυτό κι εμείς καταθέσαμε Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την δημιουργία και χρήση της παραπάνω αφίσας. Ελπίζουμε, ότι η Δικαιοσύνη θα αρθή στο ύψος των περιστάσεων».
afisajes

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!