Έβγαλαν το όνομα του Λουκιανού από την Ακτή Βουλιαγμένης

Κάποιοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Με έκπληξη όσοι πήγαν στην Πλαζ της Βουλιαγμένης για μπάνιο διαπίστωσαν ότι έχει αφαιρεθεί η επωνυμία της «Λουκιανός Κηλαηδόνης» κάτω από τα γράμματα Ακτή Βουλιαγμένης !

Ποιος όμως αποκαθήλωσε το όνομα του Λουκιανού που έχει ταυτιστεί με την Πλαζ Βουλιαγμένης λόγω του θρυλικού του πάρτι με πανσέληνο εκεί στις 25 Ιουλίου 1983 ;
Ακτή 1
Την απόφαση για την προσθήκη του ονόματος: Λουκιανός Κηλαηδόνης, είχε πάρει η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου στην οποία ανήκει η πλαζ.

Υπενθυμίζεται ότι η ΔΗΜ. ΤΟ. Βάρης- Βούλας-Βουλιαγμένης την Κυριακή 24 Ιουνίου του 2018 σε έκτακτη συνεδρίαση της είχε καταψηφίσει την μετονομασία της πλαζ. Στην απόφαση αυτή είχε αντιδράσει η τότε πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης, Άννα Λεντή.

Η τελετή μετονομασίας της πλαζ σε «Λουκιανός Κηλαηδόνης» έγινε στις 13 Ιουλίου 2018 και ακολούθησε συναυλία με την κόρη του Λουκιανού, Μαρία Κηλαηδόνη και γνωστούς καλλιτέχνες. Την μουσική εκδήλωση συνόδεψαν βιντεοπροβολές με αποσπάσματα από το ιστορικό πια Πάρτυ στη Βουλιαγμένη που άφησε εποχή.

Κάποιοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις γιατί κατέβασαν έτσι ξαφνικά το βαρύ και αγαπημένο όνομα του Λουκιανού Κηλαηδόνη
Ακτή 3
*Οι φωτογραφίες χωρίς το όνομα του Λουκιανού Κηλαηδόνη στην Ακτή Βουλιαγμένης είναι του Γ. Αλεξίου

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!