Ασθενείς με άνοια σε ένα video για τον Malcolm Young των AC/DC

(VIDEO & PHOTOS) Ένα συγκινητικό video, αφιερωμένο στον σπουδαίο κιθαρίστα που πάσχει απ’ την ίδια νόσο. Η μουσική είναι δυνατότερη από την ασθένεια!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ένας ραδιοφωνικός σταθμός από την Βραζιλία , ο 89FM έπαιξε το ''You Shook Me All Night Long'' των AC/DC σε ασθενείς με άνοια και δημιούργησε ένα μοναδικό video αφιερωμένο στον μεγάλο κιθαρίστα.

Στο video συμμετέχουν ασθενείς που πάσχουν από άνοια αλλά απολαμβάνουν τη μουσική των AC/DC και τα riff του Malcolm, στο video εμφανίζεται ένα μήνυμα προς τον Malcolm Young: ''Malcolm οι άνθρωποι αυτοί πάσχουν από την ιδία ασθένεια που πάσχεις και εσύ, έχουν χάσει την μνήμη τους, όμως βλέπεις πως ακούγοντας την μουσική σου τα δικά σου riff, ξεχνούν την ασθένεια τους η μουσική σου θα είναι πάντα ισχυρότερη από τη νόσο αυτή''.

Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, o Malcolm ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το συγκρότημα, λόγω προβλημάτων υγείας. Στη συνέχεια, τον Δεκέμβριο ο 62 χρόνος Malcolm έκανε γνωστό ότι έπασχε από τη νόσο της άνοιας και ότι δίνει τη δική του μάχη, ο αδερφός του Angus δήλωσε τότε ότι τα πρώτα σημάδια είχαν εμφανιστεί ήδη από την Black Ice World Tour της μπάντας το 2008 και ότι ήλπιζαν πως ο Malcolm θα έδειχνε σημάδια ανάκαμψης, κάτι που δεν έγινε.

Ο κιθαρίστας αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Σίδνεϊ οπού περιθάλπεται, η Daily Mail της Αυστραλίας δημοσίευσε φωτογραφίες του, που δείχνουν τον Malcolm να συνοδεύεται από ένα άτομο που τον βοηθάει στην βόλτα του.
Malcolm Young 4
Πηγή: coremag.gr

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!