Ο Malcolm Young των AC/DC πάσχει από άνοια!

«Εάν είσαι σε ένα δωμάτιο μαζί του, βγεις από αυτό και επανέλθεις σε ένα λεπτό, δεν θα θυμάται ποιος είσαι. Πάσχει από ολική απώλεια βραχυπρόθεσμης μνήμης».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
29/09/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Σταύρος Βεργίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αυτό αναφέρει στην ιστοσελίδα της η αυστραλιανή εφημερίδα της Sydney Morning Herald σχετικά με την κατάσταση της υγείας του σπουδαίου κιθαρίστα-περφόρμερ και συνιδρυτή της ιστορικής μπάντας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα: «Η σύζυγος του, Linda, τον έχει βάλει σε μονάδα πλήρους φροντίδας σε νοσοκομείο του Sydney που ειδικεύεται στις περιπτώσεις όσων πάσχουν από άνοια».

Μοιραία η «απόσυρσή» του από το συγκρότημα τη στιγμή που έχει ανακοινωθεί η νέα δισκογραφική δουλειά τους κι ενώ από την εταιρεία τους είχε υπογραμμιστεί πως ο Malcolm Young αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα.

Τη θέση του στην παγκόσμια περιοδεία των AC/DC το 2015 με τον τίτλο «Rock or Bust» θα πάρει ο ανιψιός του και επίσης κιθαρίστας Στίβι Γιανγκ.

Μιλώντας στο περιοδικό Classic Rock, ο τραγουδιστής των AC/DC Μπράιαν Τζόνσον δήλωσε: «Μας λείπει ο Μάλκομ. Είναι μαχητής. Είναι στο νοσοκομείο, αλλά είναι μαχητής. Σταυρώνουμε τα δάχτυλα μας για να γίνει και πάλι καλά»

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!