14χρονη μαθήτρια λιποθύμησε από ναρκωτικά σε σχολική εκδρομή

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO) Ο δήμαρχος Μαρκοπούλου κ. Σωτήρης Μεθενίτης, μιλάει για το περιστατικό στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

14χρονη μαθήτρια Γυμνασίου, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής έχασε τις αισθήσεις της, όταν σύμφωνα με τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου, ένας συμμαθητής της, τής έδωσε ναρκωτικά μέσα στο λεωφορείο.


Δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Μαρκόπουλου κ. Σωτήρης Μεθενίτης, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

«Λόγω ενός απαράδεκτου χειρισμού που έγινε κατά τη γνώμη μου από την υπεύθυνη Γυμνασιάρχη, έγινε μία συνειδητή προσπάθεια εκ μέρους της να κουκουλωθεί το πρόβλημα και να υπάρχουν μόνο κατασταλτικά μέτρα. Σε μία εκδρομή που έγινε πριν από μία εβδομάδα, μία μαθήτρια λιποθύμησε ξαφνικά. Όταν την ρώτησαν τι ακριβώς έχει συμβεί, παραδέχτηκε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών. Τη ναρκωτική ουσία της την είχε παράσχει κάποιος συμμαθητής της μέσα στο πούλμαν. Το άσχημο είναι ότι αυτά τα παιδιά θα έπρεπε να φροντίσουμε να έχουν την κατάλληλη βοήθεια».

Επίσης, πρόσθεσε, ότι οι συγκεκριμένοι μαθητές εκδιώχθηκαν από το σχολείο, κάτι που δε λύνει το πρόβλημα αλλά αντιθέτως το εντείνει, αφού τα παιδιά στιγματίζονται.

Ο δήμαρχος, από την πλευρά του, ζήτησε όπως δήλωσε, τη στήριξη κοινωνικού λειτουργού από τη γυμνασιάρχη και τόνισε ότι ο Δήμος και οι Υπηρεσίες του είναι «στη διάθεση όλων να βοηθήσουμε το παιδί αυτό να επανενανταχθεί».

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!