H Άννα Μπουσδούκου από τον Σκάι στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

Νέο επαγγελματικό βήμα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Νέο επαγγελματικό βήμα για την παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης Άννα Μπουσδούκου, η οποία από την τηλεόραση του Σκάι μεταπηδά στο Ίδρυμα Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος», αναλαμβάνοντας διοικητική θέση.

Μετά από μια πετυχημένη πορεία στην τηλεόραση, όπου η ενημερωτική της εκπομπή «Τώρα» έκανε τη διαφορά στην πρωινή ζώνη με την οποία συνέδεσε το όνομά της με τον Σκάι, στον οποίο βρέθηκε από νεαρή ηλικία κάνοντας ρεπορτάζ και αργότερα μεταπήδησε μπροστά από τις κάμερες. Η συνεργασία, όμως, της Άννας Μπουσδούκου με το σταθμό - όπως όλα δείχνουν- βαδίζει προς το τέλος της με την γλυκιά παρουσιάστρια να σκέφτεται νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. 

Συγκεκριμένα, η ίδια επιθυμεί να αναλάβει διοικητική θέση στο Ίδρυμα Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος», με το οποίο είχε ήδη συνεργασία, έχοντας υποστηρικτικό ρόλο στον τομέα υποτροφιών για δημοσιογράφους, αλλά και σε σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Το φορτωμένο της πρόγραμμα δεν θα της επιτρέψει να βρίσκεται και στο τιμόνι της εκπομπής «Τώρα», με την ίδια να αναμένεται να οριστικοποιήσει την παραπάνω εξέλιξη μετά τις ολιγοήμερες διακοπές στις οποίες βρίσκεται. 

Επικρατέστεροι, σύμφωνα με πληροφορίες, για να αναλάβουν τη ζώνη 10-12 είναι οι Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος. Το δίδυμο των δημοσιογράφων παρουσίαζε τους «Αταίριαστους» στη ζώνη 12-2 όπου τη νέα σεζόν θα υπάρχει η Τατιάνα Στεφανίδου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!