Τα γενέθλια της Ζωής Παπαδοπούλου

(VIDEO & PHOTOS) Τα γενέθλια είναι για τους περισσότερους μια ξεχωριστή μέρα του χρόνου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Ζωή Παπαδοπούλου τα γιόρτασε χθες το βράδυ παρέα με αγαπημένους συναδέλφους της, αλλά και με τον κόσμο που την ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια που πορεύεται στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο «Κόμης» γέμισε από την καθαρή φωνή της και τις μη αναμενόμενες διασκευές γνωστών τραγουδιών διά χειρός Νεοκλή Νεοφυτίδη. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με το «Μια νύχτα στο Μαρόκο», ενώ λίγο αργότερα το «Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά» συνάντησε την «Παναγία των Πατησίων» και το «Αχ, Ελλάδα σ’ αγαπώ». Η πρώτη guest που ανέβηκε στη σκηνή ήταν η Αθηνά Ρούτση, η οποία ερμήνευσε μαζί με τη Ζωή το «Χειροκρότημα», τόσο στην ελληνική όσο και την πορτογαλική του έκδοση.

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς ανέβηκαν όλοι οι υπόλοιποι φίλοι καλλιτέχνες της εορτάζουσας. Η Ευρυδίκη είπε το «Δεν έκανα ταξίδια μακρινά», ενώ ο Δώρος Δημοσθένους τραγούδησε το «Το κουρασμένο βήμα σου». Ο Μπάμπης Βελισσάριος ερμήνευσε «Γλυκά μου μάτια αγαπημένα» και ο Δημήτρης Κοργιαλάς σε ντουέτο με τη Ζωή το δικό του «Σ’ αγαπώ» και τη «Βασιλική». Η Ευτυχία Μητρίτσα με τα «Ένα βράδυ βγήκε ο Χάρος» και «Καίγομαι και σιγολιώνω» ολοκλήρωσε τις φιλικές συμμετοχές της παράστασης, αφήνοντας σε όλους ένα αίσθημα πληρότητας και ευφορίας.

Κάπως έτσι, λοιπόν, το βράδυ της Πέμπτης πέρασε στην ιστορία. Η Ζωή Παπαδοπούλου, για μία ακόμα φορά πρόσφερε στους παραβρισκόμενους ένα όμορφο, μουσικό ταξίδι, γεμάτο με μελωδίες και λόγια αγαπητά σε όλους. Και του χρόνου με υγεία, Ζωή!

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!