Η Ζωή Παπαδοπούλου στήνει μία ξεχωριστή χειμωνιάτικη γιορτή

Στις 28 Δεκεμβρίου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ένα πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα, αμεσότητα, ενέργεια και δύναμη, με τα τραγούδια της σπουδαίας Χαρούλας Αλεξίου θα χαρίσει στο κοινό η Ζωή Παπαδοπούλου, στις 28 Δεκεμβρίου, στο Caja de Musica .

Τραγούδια που έχουμε συνδέσει με την ζωή μας, τις χαρές, τους αποχωρισμούς, τις νύχτες με Πανσέληνο.

Αλλά και τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων ερμηνευτών και δημιουργών με τους οποίους είχε την τύχη να συναντηθεί επί σκηνής αλλά και δισκογραφικά, όπως, ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιώργος Θεοφάνους και πολλοί άλλοι.

Η Ζωή Παπαδοπούλου, μια τραγουδίστρια με άποψη για το τραγούδι, αλλά και την ίδια τη ζωή, έχει βρει εδώ και πολλά χρόνια τη θέση της και μια σταθερή πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή.

Οι επιτυχημένες συνεργασίες και οι ουσιαστικές καλλιτεχνικές της επιλογές δίνουν το στίγμα της Ζωής Παπαδοπούλου: Η Χαρούλα Αλεξίου, ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Γιάννης Πάριος, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Γιάννης Κότσιρας, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Αντώνης Ρέμος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Γιώργος Κατσαρός, είναι κάποιοι από τους καλλιτέχνες - δημιουργούς, που εμπιστεύτηκαν τη φωνή και το ταλέντο της και υποστήριξαν ο καθένας ξεχωριστά τις επιλογές της.

Μαζί της 2 σπουδαίοι μουσικοί:

Νίκος Καινούργιος: κιθάρα

Δημήτρης Ρέππας: Μπουζούκι- φωνή

Νεοκλής Νεοφυτίδης: ενορχηστρώσεις και μουσική επιμέλεια

INFO:

Zoe_Caja_28.12.jpg

Σινώπης 27, Αθήνα

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 10 ευρώ

Κρατήσεις: 6945166085 & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!