Ρέμος, Ζουγανέλης & Ασλανίδου - Συνέντευξη τύπου για τη «Μοιραία Συνάντηση»

(PHOTOS) Στο Διογένης Studio πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 1ης Δεκεμβρίου, η συνέντευξη τύπου για τη μουσική παράσταση «Μοιραία Συνάντηση».
Ρέμος, Ζουγανέλης & Ασλανίδου - Συνέντευξη τύπου για τη «Μοιραία Συνάντηση» Φωτογραφία: Μαρία Φιλιππάκη
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι πρωταγωνιστές της παράστασης, Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Ζουγανέλης και Μελίνα Ασλανίδου, μίλησαν για τη συνεργασία τους και την παράσταση - αρκετά σύντομα και λιτά, ειδικότερα αν σκεφτεί κανείς πως οι ομιλίες τους δεν ξεπέρασαν συνολικά τα δέκα λεπτά.

Σχετικά με την παράσταση και σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, πρόκειται για μία «Συνάντηση» διαδραστική και ψυχαγωγική. Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ρέμος υποσχέθηκε «Θα γεμίσουμε χαμόγελο, μουσικές, χρώματα και πολλή διάθεση», ενώ πρόσθεσε «Εγώ έχω δει ήδη τη διάθεση να μας συνεπαίρνει από τις πρόβες».
DSC 0060
Και οι τρεις καλλιτέχνες ξεχωριστά δήλωσαν τη χαρά τους για τη συνεργασία αυτή, με τον Αντώνη Ρέμο να μιλά για τη μεγάλη του επιθυμία  να συνεργαστεί με το Γιάννη Ζουγανέλη επί σκηνής και να τραγουδήσει με την αγαπημένη του φίλη Μελίνα Ασλανίδου και την ίδια να  εκφράζει την ευτυχία που νιώθει για τη συνεργασία της με «αυτούς τους δύο πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες και άνδρες».

Όσον αφορά την καλλιτεχνική διαφορετικότητά τους, η οποία τέθηκε ως ζήτημα από δημοσιογράφο, οι καλλιτέχνες υπερασπίστηκαν εύστοχα τη συνεργασία τους. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε «Η αρμονία και στη μουσική και στη ζωή και στα μαθηματικά γίνεται με διαφορετικές λογικές. Αρμονία με ίδιες νότες δεν γίνεται. Είναι παρήχηση» και συμπλήρωσε «Θα πετύχει (η παράσταση). Να σας πω γιατί θα πετύχει; Ο ένας εδώ είναι ανάσα του άλλου», ενώ ο Αντώνης Ρέμος πρόσθεσε «Εγώ θεωρώ ότι διαφορετικοί είναι μόνο οι άνθρωποι, όχι η μουσική».

Την ομιλία τους ακολούθησαν ερωτήσεις από τον Τύπο – όχι απαραίτητα σχετικές με το αντικείμενο της συνέντευξης. Η συζήτηση κινήθηκε από τη χρήση λουλουδιών στα μπουζούκια - γεγονός που δεν θα υφίσταται στη μουσική αυτή παράσταση - στους ελέγχους του ΣΔΟΕ, στο αν και κατά πόσο ο Αντώνης Ρέμος έχει μπει στο στόχαστρο αυτών των ελέγχων, στο πώς πάνε τα γυρίσματα του «The Voice», στο αν κρατάει επαφή ο Αντώνης Ρέμος με το Λευτέρη Κιντάτο και στο πώς ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Μελίνα Ασλανίδου κρίνουν την πρόσφατη δήλωση - «αποκάλυψη» της Ελένης Φουρέιρα σχετικά με την καταγωγή της. Ακούστηκαν δε και οι ερωτήσεις «Πώς αισθάνεσαι, Αντώνη, για τα προσωπικά σου αυτήν την περίοδο;» και «Αντώνη, το παιδί σου είναι αγόρι ή κορίτσι;», οι οποίες ευγενικά προσπεράστηκαν.
DSC 0055
Εν κατακλείδι και πληροφοριακά, η πρεμιέρα της μουσικής παράστασης «Μοιραία Συνάντηση» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014. Δεν θα λείψουν από αυτή «συνδυασμένα η μουσική, η πρόζα, ο λόγος και το χιούμορ», ούτε και οι προσφορές του Διογένης Studio - με 20% έκπτωση στην τιμή του εισιτηρίου σε όλες τις ζώνες κάθε Πέμπτη και ειδική έκπτωση στην τιμή του ποτού.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!