Παντελής Θαλασσινός & φίλοι στο PassPort

(VIDEO & PHOTOS) Πλήθος κόσμου, φίλοι, θαυμαστές αλλά και συνάδερφοι του καλλιτεχνικού χώρου, όπως ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Παναγιώτης Ρεντίφης & ο Βαγγέλης Μαχαίρας
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 25 Απριλίου 2014 στο PassPort του Πειραιά, την πόλη όπου γεννήθηκε ο Παντελής Θαλασσινός, για να παρακολουθήσουν την «εντός έδρας» συναυλία του, που με... ποδοσφαιρικούς όρους και σύμφωνα με τον ίδιο ήταν μάλλον «εκτός έδρας», καθώς είναι γνωστή η μεγάλη αγάπη του για την ΑΕΚ.

Εντός ή εκτός, η ουσία είναι πως ήταν μια υπέροχη βραδιά, απ' αυτές που πραγματικά αξίζει να μη χάνει όποιος αγαπά την καλή μουσική, χωρίς εκπτώσεις. Πριν ακόμα την έναρξη του προγράμματος, είδαμε τον Παντελή Θαλασσινό, με την απλότητα που τον χαρακτηρίζει, να περιφέρεται ανάμεσα στο κοινό και να συνομιλεί με τον κόσμο. Ένας αντιστάρ με βλέμμα καθαρό - που φαίνεται κάτω από τη σκηνή. Ένας τραγουδοποιός με μεγάλη αγάπη για το αντικείμενό του - που φαίνεται πάνω στη σκηνή. Ένας θετικός, ευγενής άνθρωπος που διατηρεί το χαμόγελό του πάνω και κάτω από τη σκηνή. Δικαιωματικά, ο Παντελής Θαλασσινός ανήκει στους καλλιτέχνες που έχουν αγαπηθεί πολύ.

Πάλι - και πάντα - με πλήρη ορχήστρα που ξέρει να κρατά το ποιοτικό και ηχητικό αποτέλεσμα πολύ ψηλά και που αποτελούσαν οι Γιάννης Βιλιώτης στο λαούτο και το μπουζούκι, Δημήτρης Γάσιας στο βιολί, Φίλιππος Λευκαδίτης στα κρουστά, Γιώργος Μακρής στα πνευστά, Γιάννης Μπελώνης στο πιάνο και τα keyboards & Γιάννης Πλαγιανάκος στο κοντραμπάσο, ο Παντελής παρουσίασε ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις χαρακτηριστικές στιγμές της προσωπικής του πορείας, αλλά και της κοινής του με το Γιάννη Νικολάου από την εποχή των Λαθρεπιβατών, καθώς και αγαπημένα του τραγούδια άλλων δημιουργών, ξεκινώντας με δύο δικά του ακυκλοφόρητα, που αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δισκογραφηθούν.

Πάντα γενναιόδωρος, δεν παρέλειψε να καλέσει επί σκηνής το δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Βαγγέλη Μαχαίρα για να συνοδεύσει, όπως επίσης τον ερμηνευτή Παναγιώτη Ρεντίφη & το Γεράσιμο Ανδρεάτο που τραγούδησαν μαζί του, αλλά και μόνοι, τα τραγούδια που αγαπούν.

Σταθερά δίπλα στον Θαλασσινό τα τελευταία χρόνια, στο πρόγραμμα συμμετείχε και η εξαιρετική Νάνα Μπινοπούλου, από την οποία ακούσαμε, μεταξύ άλλων, ένα ακόμα ακυκλοφόρητο τραγούδι. Η συναυλία, που κράτησε περίπου τρεισήμισι ώρες, ολοκληρώθηκε με παραγγελίες από το κοινό.

Στο βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποια χαρακτηριστικά στιγμιότυπα του προγράμματος και σημειώστε πως ο Παντελής Θαλασσινός ξεκινά εμφανίσεις στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 - να πάτε! Το μόνο που εύχομαι είναι ο κόσμος στο Σταυρό να είναι λιγότερο... ομιλητικός κατά τη διάρκεια της συναυλίας!

Φωτογραφίες | Video: Κίκα Α. Ρόκα

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!