Παναγιώτης Στεργίου στις «Xίλιες και δύο νύχτες»

(PHOTO & VIDEO) Ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού εξέπληξε τους πάντες με το μοναδικό τρόπο που απέδωσε τα τραγούδια του Στέλιου και του Γρηγόρη στο ειδικό αφιέρωμα στους δύο μεγάλους ερμηνευτές...
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μία μαγική βραδιά είχαν τη τύχη να ζήσουν όσοι βρέθηκαν χτες το βράδυ στις « Xίλιες και δύο νύχτες». Ο κορυφαίος σολίστ του μπουζουκιού Παναγιώτης Στεργίου, στα πλαίσια των αφιερωμάτων στα μπουζούκια και τους μπουζουξήδες που οργανώνει ο Πάρης Μήτσου, εξέπληξε τους πάντες με το μοναδικό τρόπο που απέδωσε τα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη και του Γρηγόρη Μπιθικώτση στο ειδικό αφιέρωμα στους 2 μεγάλους ερμηνευτές.

Όπως είπε και ο διοργανωτής της βραδιάς Πάρης Μήτσου, ο Παναγιώτης Στεργίου είναι από τους ελάχιστους μπουζουκίστες που μπορούνε να αποδώσουν αυτά τα τραγούδια με σωστό τρόπο. Τα τραγούδια της βραδιάς απέδωσαν ο Κώστας Μάντζιος, ο Γιώργος Γιαννιώτης, η Χαρούλα Γεωργίου και ο Θωμάς Στεργίου. Μεγάλη έκπληξη ήτανε η παρουσία της Καίτης Γαρμπή που τραγούδησε Στέλιο Καζαντζίδη με μοναδικό τρόπο. Η παρουσία του κόσμου ήτανε μεγάλη και τη βραδιά παρακολούθησαν και αρκετοί καλλιτέχνες όπως ο Φάνης Μεζίνης, ο Κώστας Καλαφάτης, ο Ηρακλής Βαβάτσικας, ο Βαγγέλης Δούβαλης, ο Κώστας Αγέρης καθώς και αρκετοί μπουζουκίστες όπως ο Σάκης Τσιβγούλης, ο Μανώλης Μεθυμάκης, ο Χρήστος Βιδινιώτης, ο Δημήτρης Ρέππας, Χρήστος Παπαδόπουλος κ.α.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!