Άντζελα Δημητρίου - Καίτη Γαρμπή: Ήμασταν μια οικογένεια κάποτε, οι οικογένειες χωρίζουν, ξανασμίγουν

Οι δύο γυναίκες μίλησαν σε εκπομπή του Σαββάτου για το τι τις ενώνει από παλιά.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Tο βράδυ του Σαββάτου, η Άντζελα Δημητρίου παρευρέθηκε στο live του J2US, λίγες μόλις ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Οι τέσσερις κριτές έδωσαν τα συλλυπητήριά τους στην τραγουδίστρια η οποία συνομίλησε συγκινημένη με την Καίτη Γαρμπή. Οι δύο γυναίκες συνδέονταν και μέσω οικογενειακών δεσμών, καθώς στο παρελθόν ο αδελφός της τραγουδίστριας υπήρξε παντρεμένος με την αδελφή της Καίτης Γαρμπή.

Αρχικά, η Καίτη Γαρμή ανέφερε: «Αγάπη μου, αυτά τα λόγια που είπες με συγκινούν μέχρι το βάθος της καρδιάς μου γιατί το έχω περάσει κι εγώ και με χτυπάνε μέσα στην καρδιά τα λόγια σου».

Η Άντζελα Δημητρίου απάντησε: «Το ξέρω, δεν χρειάζεται να μου πεις τίποτα, τα ξέρω όλα. Άλλωστε εγώ κι εσύ, η αδελφή σου και όλη σου η οικογένεια, ήμασταν μια οικογένεια κάποτε. Οι οικογένειες χωρίζουν, ξανασμίγουν. Σημασία έχει ότι μέσα σου έχεις τη μάνα σου και θα την έχεις για πάντα. Όπου και να είσαι γιατί κι εσύ είσαι μάνα και καταλαβαίνεις πάρα πολύ καλά».

Στο τέλος, η Καίτη Γαρμπή πρόσθεσε συγκινημένη: «Εγώ σε θαυμάζω που βρήκες σήμερα το κουράγιο και ήρθες μέχρι εδώ. Πραγματικά είσαι αξιοθαύμαστη».


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!