Ολόκληρη η παρουσίαση του βιβλίου του Θανάση Γιώγλου για τον Σταύρο Κουγιουμτζή

Η παρουσίαση του βιβλίου «Σταύρος Κουγιουμτζής – Άσε με πάλι να σου πω…» παρουσία σπουδαίων καλλιτεχνών
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το ταξίδι του βιβλίου του συνεργάτη του Ogdoo.gr Θανάση Γιώγλου «Σταύρος Κουγιουμτζής – Άσε με πάλι να σου πω…», που κυκλοφόρησε από τον «Μετρονόμο» και ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο από το Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς, συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα.

Στις 22 Νοεμβρίου το βιβλίο παρουσιάστηκε στη μουσική σκηνή «Σφίγγα» της Αθήνας, στις 2 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο της Νάουσας «Μίκης Θεοδωράκης», ενώ μέσα στο 2024 έχουν προγραμματισθεί εκδηλώσεις και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Την εκδήλωση της Αθήνας παρουσίασε η Αθηνά Καμπάκογλου, για το βιβλίο μίλησαν ο Αλέξης Βάκης, ο Γιώργος Ανδρέου, η Αιμιλία Κουγιουμτζή, ο Γιώργος Νταλάρας, η Άννα Νταλάρα και ο Θανάσης Γιώγλου, ενώ η ηθοποιός και σκηνοθέτης Παυλίνα Χαρέλα διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο.

Τραγούδησαν ο Μπάμπης Τσέρτος, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Σοφία Παπάζογλου και, εκτός προγράμματος, ο Γιώργος Νταλάρας και, στο φινάλε της εκδήλωσης ο Θανάσης Γιώγλου. Την ορχήστρα που επιμελήθηκε ο συνθέτης Νικήτας Βοστάνης στελέχωσαν οι μουσικοί: Νικήτας Βοστάνης (τζουράς, φλάουτο), Πέτρος Καπέλλας (μπουζούκι), Θάνος Πραξιγάς (μπουζούκι), Νικόλας Βοστάνης (μπάσο), Αλέξανδρος Καμπουράκης (ακορντεόν), Θάνος Μπένος (πιάνο), Κώστας Αραβαντινός (κιθάρα), Θανάσης Κουστιάνης (μπαγλαμάς), Άγγελος Κουσάκης (κρουστά). Σε ένα τραγούδι έπαιξαν κιθάρα οι τραγουδοποιοί Βαγγέλης Τζίτζης και Τάσος Ζαφειρίου. Τον ήχο φρόντισε ο Γιώργος Τσατσούλης.

Όπως υποσχεθήκαμε πριν από λίγες μέρες, μέσω του αναλυτικού ρεπορτάζ της Ελίνας Κωστελέτου, σήμερα και μετά την απαραίτητη τεχνική επεξεργασία, έχουμε στη διάθεσή σας το δυόμιση και πλέον ωρών video από την από τη γιορτή που στήθηκε στην εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου στην Αθήνα…

Video: Στάθης Κόλλιας
Κεντρική φωτογραφία: Γεωργία Καραμαλή


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!