Ο Χούλιο φώναξε: «shut up»… κι ας πήρε 335.000 ευρώ!

Οι φραγκάτοι πήγαν για το Ρέμο στο πάρτι χλιδής στη Μύκονο με είσπραξη 2.000.000 ευρώ!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Χιλιάρικα "έβρεξε" στην παραλία της Ψαρούς όπου Αντώνης Ρέμος και Χούλιο Ιγκλέσιας τραγούδησαν παρέα. Νεόπλουτοι και πληθώρα κοσμικών στριμώχτηκαν όπως όπως στο Nammos και πλήρωσαν όσο όσο για ένα από τα καλά τραπέζια των 1.000 ευρώ (κατ'άτομο).

Η δεύτερη σειρά κοστολογήθηκε στα 600 ευρώ, ενώ όσοι ήθελαν να κάνουν «λεζάντα» χωρίς να ξεπαραδιαστούν πλήρωσαν 300 ευρώ, τιμή που περιελάμβανε μόνο το φαγητό. Η είσοδος με ποτό στο μπαρ έφτασε τα 40 ευρώ (για τους τουρίστες 45).

Όπως αναφέρει η Espresso, οι εισπράξεις ανήλθαν στα 2.00.000 ευρώ! Από το ποσό αυτό περίπου τα 500.000 ευρώ θα δοθούν για ΦΠΑ.

Ωστόσο, δεν έλειψαν τα παρατράγουδα. Ο Χούλιο Ικγλέσιας, στα πόδια του οποίου και των συνεργατών του έπεσαν 335.000 ευρώ, παρά το γεγονός ότι ανέβηκε στη σκηνή με όλες τις καλές προθέσεις (χειροφιλώντας μάλιστα τον Α. Ρέμο), εκνευρίστηκε. Οι θαμώνες φαίνεται να δεν είχαν πολλή όρεξη να ακούσουν τα τραγούδια του και έπιασαν τη κουβέντα με αποτέλεσμα να φωνάξει "shut up" για να τους επαναφέρει στη τάξη!

Μάλιστα, ο Α. Ρέμος καλωσόρισε τον Ιγκλέσιας στη σκηνή λέγοντας στον 71χρονο Λατίνο καλλιτέχνη, πως έτσι διασκεδάζουν στη Μύκονο, και όταν του έφεραν σαμπάνιες στη σκηνή, ο Α. Ρέμος με δόση χιούμορ είπε: «Όχι τα ίδια πάλι. Δυο εβδομάδες έδινα συνεντεύξεις για αυτές εδώ. Πήγαινε τες μακριά και κέρασε όλα τα παιδιά που είναι πίσω και σερβίρουν» (βλέπε ΕΔΩ)

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ανάμεσα σε εκείνους που παρευρέθηκαν στη βραδιά ήταν ο Λορέτζο Φρέρι, ο εφοπλιστής Γιώργος Μουνδρέας, ο Βασίλης Αποστολόπουλος αλλά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Επίσης, πολλοί ήταν οι Αιγύπτιοι και Τούρκοι εκατομμυριούχοι που παρακολούθησαν το live, ενώ πολλοί εφοπλιστές επέλεξαν να καθίσουν στη βεράντα του μαγαζιού για να μη δίνουν στόχο. Παρόντες ήταν και ο φίλος του Α. Ρέμου, Κώστας Πηλαδάκης, ο Παντελής Παντελίδης, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, η Γωγώ Φαρμάκη, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Όλγα Πολίτη και η Κατερίνα Τοπούζογλου.

Πηγή: Espresso, news247.gr | Πηγή φωτογραφίας: mykonoslivetv.com 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!