Ο Σωτήρης Καστάνης σε μια «Πορτοκαλί» βραδιά στο Σταυρό του Νότου (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ)

(PHOTOS) Η κυκλοφορία του νέου δίσκου του Σωτήρη Καστάνη είναι πλέον γεγονός και τη γιόρτασε με μια χρωματιστή παρουσίαση στο Club του Σταυρού του Νότου!
Ο Σωτήρης Καστάνης σε μια «Πορτοκαλί» βραδιά στο Σταυρό του Νότου (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ) Φωτογραφία: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το βράδυ της Τετάρτης 5 Νοεμβρίου 2014 παρακολουθήσαμε ένα καλοστημένο και πραγματικά πολύχρωμο live με το χώρο να έχει διακοσμηθεί ανάλογα, με πολύ κόσμο και αρκετούς καλεσμένους. Ο Σωτήρης Καστάνης παρουσίασε ζωντανά ολόκληρη τη δουλειά του, με τη συνδρομή των τραγουδιστών του δίσκου, της Γεωργίας Κωνσταντίνου, της Κατερίνας Πολέμη και του JP Carlot - που ταξίδεψε από τη Γαλλία ειδικά για το live - και μιας ομάδας εξαιρετικών μουσικών που αξίζει να αναφερθούν: Ακορντεόν - Γιώργος Τσιατσούλης, Βιολί - Δημήτρης Κουζής, Μπάσο - Απόστολος Καλτσάς & Γιώργος Μπουλντής, Πλήκτρα - Νίκος Ζαδές, Τρομπέτα - Βαγγέλης Κατσαρέλης, Τσέλο - Άρης Ζέρβας, Τύμπανα - Νίκος Χριστόπουλος, Κιθάρα - Μάριος Στέρπης. Συμμετείχε επίσης ο Παύλος Συνοδινός που συνόδευσε το Σωτήρη Καστάνη στο τελευταίο κομμάτι, το «Rain Song», σε έναν εκρηκτικό, κιθαριστικό διάλογο που μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το «Πορτοκάλι» όπως τιτλοφορείται ο δίσκος, είναι η πρώτη προσωπική δουλειά του Σωτήρη Καστάνη, που συναντήσαμε αρχικά ως μέλος των συγκροτημάτων Λευκή Συμφωνία & Ένοχο Λα και πλέον ως μόνιμο κιθαρίστα - συνεργάτη της Νατάσσας Μποφίλιου. Τώρα ο Καστάνης προτάσσει το συνθετικό του πρόσωπο, με εννέα πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις, ορχηστρικές κατά κύριο λόγο, που κινούνται ηχητικά στον ευρύτερο ηλεκτρικό ήχο, με ατμοσφαιρική διάθεση και πινελιές από rock μέχρι swing και samba, χωρίς να υπολείπεται στη δεξιοτεχνία και τα καταφέρνει περίφημα, αφού το αποτέλεσμα που ακούσαμε τον δικαιώνει.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Γιώτα Νέγκα, ο Θέμης Καραμουρατίδης & ο Σπύρος Γραμμένος.

Ο δίσκος κυκλοφορεί από την Protasis. Μπορείτε να τον ακούσετε ολόκληρο εδώ και να διαβάσετε περισσότερα για το δίσκο, αλλά και το Σωτήρη Καστάνη εδώ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!