Νατάσσα Μποφίλιου: Σταμάτησε τη συναυλία της για να διαμαρτυρηθεί

Στη σκηνή ανέβηκε πανό για τη δικαίωση του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Νατάσσα Μποφίλιου διαμαρτυρήθηκε επί σκηνής, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, για την πρόταση της εισαγγελέως στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης στα Σεπόλια.

Πιο συγκεκριμένα στις 23 Μαρτίου μέλη του Επιτροπής Αλληλεγγύης για τη 12χρονη στον Κολωνό ανέβηκαν στην σκηνή, με τη γνωστή τραγουδίστρια να δηλώνει τη στήριξή της τόσο στο ανήλικο θύμα της φρικτής υπόθεσης όσο και στις διαμαρτυρίες, σταματώντας για λίγο τη συναυλία της.

«Καμία ανοχή στα κυκλώματα trafficking, παιδοβιαστών και στο κράτος που τα συγκαλύπτει», ανέφερε το πανό που ανοίχτηκε, ενώ διαβάστηκε και κείμενο αλληλεγγύης.

«Η πρόταση προκάλεσε δικαιολογημένα, μεγάλη κοινωνική αντίδραση. Πάνω απ’ όλα προκάλεσε το ερώτημα, πώς είναι δυνατό η συνεύρεση με ένα 11χρονο -τότε- παιδί να μην θεωρείται βιασμός.

Έθεσαν στο στόχαστρο την καταγγέλλουσα μητέρα της 12χρονης και, τελικά, εξέπεμψαν μήνυμα σιωπής σε όλα τα θύματα παιδικής κακοποίησης και στις οικογένειες των θυμάτων» ανέφερε αρχικά μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης.

«Η πεποίθησή μας σε ό,τι αφορά τη μητέρα της 12χρονης, είναι ότι πρόκειται για μία γυναίκα που πάλευε να συντηρήσει μία πολυμελή οικογένεια και έκανε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για την καλύτερη διαβίωση των παιδιών και την εκπαίδευσή τους, χωρίς να λαμβάνει υποστήριξη από καμία κοινωνική δομή και αρμόδια αρχή.

Καλούμε την κοινωνία σε επαγρύπνηση για την απόφαση του δικαστηρίου, για να μην υπάρξει άλλη μία συγκάλυψη.

Απαιτούμε να δικαιωθεί η 12χρονη, να μην μετατραπούν τα θύματα σε θύτες, να μην κατασκευαστεί η ενοχή της μητέρας της ανήλικης επιζήσασας.

Καλούμε σε συγκέντρωση στα δικαστήρια την ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!