Ο Μανώλης Φάμελλος «Γύρω Απ’ τον Ήλιο»… στο Σταυρό του Νότου!

(VIDEO & PHOTOS) Για δεύτερη συνεχόμενη Τετάρτη ο Μανώλης Φάμελλος βρέθηκε την 17η Δεκεμβρίου στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
παρουσιάζοντας τα τραγούδια του νέου του δίσκου, «Γύρω Απ’ τον Ήλιο», που μόλις κυκλοφόρησε.

Το πρόγραμμα της βραδιάς έδωσε μια γερή γεύση της νέας δουλειάς με τα φρέσκα τραγούδια, στο γνώριμο ύφος του τραγουδοποιού, όπως το ομώνυμο του δίσκου, «Γύρω Απ’ τον Ήλιο», το «Κ36 (Είναι παράξενα ωραία όταν βρέχει)» κ.α. Σαφώς, όμως, δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι παλαιότερες δημιουργίες του, που πλαισίωσαν τις νέες, μεταξύ αυτών τα «Χαμογέλα», «Το γκομενάκι μου», «Η ευτυχία είναι αυτό» και άλλα πολλά.

Στο πλευρό του καλλιτέχνη ήταν το εξαιρετικό «Παρ’ Ολίγον Κουαρτέτο» - με το Μιχάλη Βρέττα στο βιολί, τον Άρη Ζέρβα και το Μιχάλη Πορφύρη στο τσέλο, ενώ στα τύμπανα ήταν ο Θάνος Μιχαηλίδης και στο πιάνο ο Γιάννης Σκούταρης. Η δροσερή Nalyssa Green ήταν κι αυτή με τη σειρά της στο πλάι του Μανώλη Φάμελλου, παίζοντας και τραγουδώντας – όπως και στο νέο του δίσκο. Η ίδια ερμήνευσε μεταξύ άλλων δικές της δημιουργίες, όπως το «My kind of girl».

Ευχάριστη στιγμή της βραδιάς όταν κλήθηκε επί σκηνής η Νατάσσα Μποφίλιου για να τραγουδήσει μαζί με το Φάμελλο το τραγούδι που εκείνος της έχει χαρίσει, «Ένα φιλί από δυόσμο». Λίγο αργότερα δε, ξανακλήθηκε στη σκηνή ενθουσιάζοντας το κοινό, για να ερμηνεύσουν οι δυο τους το «Στη μεγάλη πόλη», δημιουργία του ίδιου που έχει μοιραστεί με τη Δήμητρα Γαλάνη.

Συνολικά, θερμό το κοινό τραγούδησε μαζί με το Μανώλη Φάμελλο τις παλιές, αγαπημένες του δημιουργίες, ενώ ζεστά καλωσόρισε τα νέα του τραγούδια καταχειροκροτώντας τον. Λίγο μετά τη μια το βράδυ, εκείνος ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του, καληνυχτίζοντάς μας, για να επιστρέψει λίγα λεπτά αργότερα για το encore, μαζί με τη Nalyssa Green*.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και αρκετοί συνάδελφοι καλλιτέχνες, όπως ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης, η Joanna Drigo, ο Στάθης Δρογώσης, ο Παύλος Παυλίδης, ο Γιώργος Δημητριάδης και άλλοι.

* Έχοντας ακούσει τέσσερα κομμάτια στο encore και λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων το πρωί, φύγαμε, όπως και κάποιοι από το κοινό, έχοντας την εντύπωση πως κάπου εκεί το πρόγραμμα θα τελειώσει. Την επόμενη μέρα, ενημερωθήκαμε πως, αφού φύγαμε, στη σκηνή κλήθηκαν και τραγούδησαν ο Στάθης Δρογώσης, ο Νίκος Ζιώγαλας και ξανά η Νατάσσα Μποφίλιου. Εφ’ όσον εκείνοι βρίσκονταν στο χώρο από την αρχή του προγράμματος, ίσως ήταν προτιμότερο να έχουν κληθεί σε ένα «διάλειμμα» της ροής και όχι στο encore.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!