Ο Γιώργος Δημητριάδης «έγραψε» στην Rock Architecture

(VIDEO & PHOTOS) Ο Γιώργος Δημητριάδης με τη μπάντα του σε μια μοναδική ζωντανή εαρινή και ακάθεκτη εξόρμησή του.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Πάω με την μπάντα μου στην Rock Architecture στα πλαίσια της εαρινής εξορμήσεως ζωντανών ακάθεκτων εμφανίσεων. Όσα κουβαλώ στο δισκάκι μου εκεί θα ακουστούν. Σπεύσατε!».

Αυτή ήταν η πρόσκληση του Γιώργου Δημητριάδη για την εμφάνισή του με τους Μικρούς Ήρωες στη μουσική σκηνή Rock Architecture στου Ζωγράφου. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε θερμά και ο Γιώργος Δημητριάδης και οι συνοδοιπόροι του ανταπέδωσαν την αγάπη τους με τον καλύτερο τρόπο χαρίζοντάς τους ξεχωριστές μουσικές εμπειρίες.

Στιγμές από το νέο δίσκο του Δημητριάδη «Τίποτα κακό δεν θυμάμαι» (Η σκουριά, Ώρα σελήνης κ.ά.) και επιτυχίες της πολύχρονης και δημιουργικής διαδρομής του (Σαν να μην πέρασε μια μέρα, Σάββατο, Πέντε λεπτά ακόμα, Όσα μου ‘χεις χαρίσει κ.ά.). Και βέβαια εξαιρετικές, ως συνήθως, επιλογές του Δημητριάδη μέσα από την ελληνική και διεθνή ροκ σκηνή.

Που να πρωτοσταθεί κανείς, στο θρυλικό I Can’t explain των Who, στο υπέροχο Baby Jane που αγαπήσαμε με τους Dr. Feelgood (το είχε πρωτοτραγουδήσει ο Otis Clay το 1969), Little Queenie του Chuck Berry και άλλα ιδιαίτερα και μαγικά…

Ο Γιώργος Δημητριάδης στη σκηνή ξεχειλίζει από γνώση, επάρκεια, δυναμισμό, ωριμότητα. Είναι από τους λίγους που ξέρουν πώς να αποδώσουν μεστά ένα κομμάτι ξεσηκώνοντας παράλληλα το ακροατήριο. Άλλωστε μιλάμε για έναν εμπνευσμένο καλλιτέχνη με ταυτότητα, που φημίζεται και για τις επιδόσεις στου στα live shows. Αντιστοίχως τον πλαισιώνουν και οι ταλαντούχοι μουσικοί που συγκροτούν τους Μικρούς Ήρωες. Ευφάνταστα παιξίματα, περίτεχνα περάσματα και σωστές διφωνίες.

Θα ακολουθήσουν κι άλλα live του Γιώργου Δημητριάδη για τα οποία και θα σας ενημερώσουμε. Πρόκειται για ιδιαίτερες βραδιές που συνδυάζουν την καθαρή ψυχαγωγία και εκτόνωση με την μουσική απόλαυση.

Φωτογραφίες: Εύα Παρίσση

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!