Ο Απόστολος Μόσιος «τρέλανε» το Χυτήριο (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ!)

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Με μια μεγάλη δόση δημιουργικής τρέλας σε πείσμα του καύσωνα και του… τζίτζικα που δε σταμάτησε να σιγοντάρει,
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
πραγματοποιήθηκε η ζωντανή εμφάνιση του Απόστολου Μόσιου στο Χυτήριο το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιουλίου 2013. Ο ταλαντούχος νεαρός δημιουργός και τραγουδιστής, μαζί με τη Σοφία Νάσσιου και τους Bizzy Tone δρόσισαν τη διάθεση όσων παραβρέθηκαν μέσω των τραγουδιών που επέλεξαν.

 

«Καλοκαιρινά» κομμάτια, ροκ διασκευές, ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο με έμφαση στα 90 s και αρκετό χιούμορ έδεσαν την παράσταση στην αυλή του όμορφου χώρου, όπου ο Απόστολος, η Σοφία και η τετραμελής μπάντα τους ανέβασαν τη διάθεση στο υψηλότερο σημείο! «Η μπόσα νόβα του Ησαΐα», «Κάποιος σ’ αγαπάει» και «Δακτυλικά αποτυπώματα» ήταν κάποια από τα τραγούδια που ακούσαμε. Εννοείται ότι δεν έλειψαν τραγούδια από τον πρώτο δίσκο του Μόσιου που κυκλοφόρησε το 2011 με τίτλο «Μια αρχή», όπως το ομώνυμο, καθώς και συνθέσεις της Σοφίας Νάσσιου, που ήταν εξαιρετική στις ερμηνείες της, ακόμα και στα φωνητικά της. Η έκπληξη που ξεσήκωσε ήταν το ολοκαίνουριο τραγούδι «Θα τρελαθώ» σε πρώτη ζωντανή «μετάδοση» στην Αθήνα, από τον επερχόμενο δίσκο του Απόστολου Μόσιου, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από το Ogdoo Music Group.

Στο δεύτερο μέρος του προγράμματος, ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που, λίγο

μετά τα μεσάνυχτα, η Σοφία Νάσσιου και οι Bizzy Tone τραγούδησαν το παραδοσιακό, ελληνικό τραγούδι γενεθλίων στον Απόστολο που συμπλήρωσε τα 30 του χρόνια, εμφανώς συγκινώντας τον σε μεγάλο βαθμό. Ο Απόστολος Μόσιος και η μπάντα του ταξίδεψαν από το Βόλο στην Αθήνα αποκλειστικά και μόνο για αυτή την εμφάνιση, με σκοπό να «τρελάνουν» όλους όσους αποφάσισαν να περάσουν ένα ξέγνοιαστο και χαρούμενο μουσικό βράδυ στο Χυτήριο και το κατάφεραν! Άλλωστε, η ζωή χρειάζεται και λίγη τρέλα…

Οι Bizzy Tone αποτελούνται από τους Απόστολο Τσιάρκα (πλήκτρα), Δημήτρη Νάσσιο (ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά), Κώστα Χαλάτση (μπάσο) & Άγγελο Τσιριγωτάκη (τύμπανα).

 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!