Μίμης Πλέσσας & Γιώργος Ρήγας - Μαζί επί σκηνής!

(VIDEO) Μια σπάνια στιγμή, με το σπουδαίο μαέστρο και συνθέτη στο πιάνο και το νεαρό ερμηνευτή στο μικρόφωνο (σόλο πιάνο και φωνή) βίωσαν όσοι παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του δίσκου του τελευταίου στην Αυλαία.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο αειθαλής Μίμης Πλέσσας άγγιξε με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο τα πλήκτρα και ο Γιώργος Ρήγας ερμήνευσε το «Αστέρια μεθυσμένα» (Όλα για τα μάτια σου) σε μουσική του πρώτου και στίχους του Γιώργου Λεκάκη που περιλαμβάνεται στο προσωπικό άλμπουμ του τραγουδιστή με τον γενικό τίτλο «Έκλαψα Χθες» που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.

Ο Γιώργος Ρήγας είναι ένας ταλαντούχος ερμηνευτής και μουσικός με σπουδές και κουλτούρα γύρω από το αντικείμενό του. Πορεύεται τη στράτα του με «δύσκολες» και συνεπείς επιλογές. Η βραδιά στην Αυλαία πρόσφερε ξεχωριστές συγκινήσεις ενώ εκτός του Πλέσσα, ο Ρήγας υποδέχτηκε στη σκηνή την κελαριστή Γιώτα Νέγκα.

Στην παρουσίαση -κατάμεστη η Αυλαία- μεταξύ άλλων έδωσαν το παρόν ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Γιώργος Λεκάκης, ο Νίκος Αναγνωστάκης, η Ζωή Παπαδοπούλου, ο Πάνος Παπαϊωάννου, ο Κώστας Μπαλαχούτης που προλόγισε την εκδήλωση και άλλοι διαλεκτοί καλλιτέχνες, φίλοι και λάτρεις του καλού τραγουδιού.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!