Μικαέλα - «Αγαπώ να θυμάμαι»

(PHOTOS) Στο «Θέσις 7» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 24 Ιανουαρίου, η παρουσίαση του πρώτου δίσκου της Μικαέλας, «Αγαπώ να θυμάμαι».
Μικαέλα - «Αγαπώ να θυμάμαι» Φωτογραφία: Μαρία Φιλιππάκη
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και το πρώτο της «παιδί», για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ, συστήθηκαν στο κοινό σε μία βραδιά αφιερωμένη στη δισκογραφική δουλειά της, βασισμένη σε διασκευές κλασσικών και αγαπημένων δημιουργιών επενδυμένων με τις νότες του σολίστα της κιθάρας Παναγιώτη Μάργαρη.

Ασφυκτικά γεμάτο το «Θέσις 7» υποδέχτηκε θερμά λίγο μετά τις έντεκα την καλλιτέχνιδα, σαν άλλη στυλιστικά Frida Kahlo - επιλογή συγγενής με το σπανιόλικο ύφος περισσότερων εκ των διασκευών - και τους συνεργάτες της, Alejandro Gomez στην κιθάρα, Daniel Allen στα κρουστά και Κώστα Κλάγκο στο κοντραμπάσο.

Το μουσικό πρόγραμμα διαρθρώθηκε σε δύο μέρη, με την παρουσίαση των κομματιών του νέου της δίσκου και διασκευές άλλων, ελληνικών και ξένων δημιουργιών εκτός δίσκου, από το «Feeling good» μέχρι τη «Μισιρλού». Όλα τους - και ιδιαίτερα τα τραγούδια του άλμπουμ - προσεγγίστηκαν με σεβασμό, πατώντας στα χνάρια της αρχικής δημιουργίας και συγχρόνως παρουσιάζοντας μία τρόπον τινά διαφορετική τους διάσταση.

Δεν έλειψε δε και η παρουσία του Παναγιώτη Μάργαρη ανάμεσα στο κοινό, ο οποίος κλήθηκε, μάλιστα, επί σκηνής και μετά από μία παθιασμένη, ορχηστρική εκτέλεση συνέπραξε με τη Μικαέλα στο «Μην τον ρωτάς τον ουρανό», ένα από τα τραγούδια του δίσκου σε μουσική του Μάνου Χατζιδάκι.

Συνολικά, η Μικαέλα με τον απαραίτητο συναισθηματισμό και σχεδόν ιεροτελεστικά παρουσίασε τις δημιουργίες του «Αγαπώ να θυμάμαι» με φωνή αισθαντική και σωστά τοποθετημένη. Με αμεσότητα και θεατρικότητα σε ορισμένες δημιουργίες, παρουσίασε ένα μουσικό πρόγραμμα συνεχές και ολοκληρωμένο, το οποίο και θα επαναληφθεί στο «Θέσις 7» στις 31 Ιανουαρίου και 7 Φεβρουαρίου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!