Λυδία Σέρβου – Παρουσίαση δίσκου «Κάμε τον ύπνο σύννεφο»

(VIDEO & ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Ο Ηλίας Λιούγκος, η Ευρυδίκη, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο Νίκος Παπακώστας, η Ζωή Παπαδοπούλου, ο Νεοκλής Νεοφυτίδης βρέθηκαν…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 


στο «Μουσικό Εργαστηράκι» του Γιώργου Θεοφάνους για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του πρώτου προσωπικού cd της Λυδίας Σέρβου με τίτλο «Κάμε τον ύπνο σύννεφο» που κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Μαζί με τους προαναφερόμενους, ήταν παρόντες πάρα πολλοί μαθητές της τιμώμενης καλλιτέχνιδος, όπως και πολλοί ενήλικες, που επέλεξαν να προσφέρουν στα παιδιά τους έναν δίσκο, στον οποίο η καλή αισθητική, τόσο μουσικά, όσο και γραφιστικά υπάρχει και με το παραπάνω.
 
Η Λυδία Σέρβου ευχαρίστησε προσωπικά όλους όσοι βοήθησαν για να γίνει πράξη αυτή της η ιδέα, να δημιουργηθεί, δηλαδή, ένα cd μέσα στο οποίο περιλαμβάνονται δεκαέξι από τα ομορφότερα ελληνικά νανουρίσματα. Η Μαρία Σουλτάτου, η Ευρυδίκη, ο Νίκος Παπακώστας και ο Ηλίας Λιούγκος που συμμετέχουν στο cd μίλησαν για τη Λυδία, τονίζοντας πως είναι η καταλληλότερη ερμηνεύτρια τραγουδιών που αφορούν παιδιά, λόγω του χαρακτήρα της, αλλά και της εμπειρία της ως δασκάλα μουσικής. Λίγα λεπτά αργότερα, η Λυδία ερμήνευσε κάποια από τα τραγούδια του δίσκου, τα οποία – όπως η ίδια δήλωσε – έπιασαν τόπο, αφού τα περισσότερα παιδάκια παρακολουθούσαν πάρα πολύ ήσυχα την παρουσίαση.

Το «Κάμε τον ύπνο σύννεφο» είναι μια δισκογραφική δουλειά που στοχεύει στο δυσκολότερο κοινό, δηλαδή το παιδικό. Γι’ αυτό είναι δύσκολο να προβλεφθεί η πορεία του, ειδικά στην εποχή που ζούμε. Σίγουρα, όμως, αυτό το cd έχει φτιαχτεί με πάρα πολλή αγάπη και αμέτρητη προσπάθεια. Κι αυτό φαίνεται ακούγοντας προσεκτικά τα δεκαέξι τραγούδια, αφού το κάθε ένα ξεχωριστά είναι μια ιστορία που αγγίζει τις ψυχές όλων. Καλή επιτυχία!




ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!