Κώστας Μακεδόνας - Πλατινένιο το «Δεν σου ανήκω»!

(PHOTOS) Το «Δεν σου ανήκω» των Κωνσταντίνου Βελλιάδη & Τέρπανδρου με ερμηνευτή τον Κώστα Μακεδόνα έγινε πλατινένιο!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μπορεί οι εποχές να είναι δύσκολες και η ελληνική δισκογραφία να βρίσκεται σε άσχημη θέση, ωστόσο, οι πραγματικά καλοί δίσκοι καταφέρνουν να ξεχωρίζουν ακόμα και τώρα. Αυτό ισχύει στην περίπτωση του Κώστα Μακεδόνα, ο οποίος, έγινε κάτοχος πλατινένιου δίσκου για την τελευταία του δουλειά με τίτλο «Δεν σου ανήκω» με συντελεστές τον Κωνσταντίνο Βελλιάδη στη μουσική και τον Τέρπανδρο στους στίχους.

Η απονομή έγινε την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 στη σκηνή Άνοδος Live Stage, όπου ο τιμώμενος ερμηνευτής εμφανίζεται μαζί με τους «Άγαμους Θύται» και τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν ότι, την απονομή πραγματοποίησαν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες στον Κώστα Μακεδόνα, χωρίς να ανέβει στη σκηνή κάποιος εκπρόσωπος από τη δισκογραφική εταιρεία, ως είθισται. Κι αυτό ήταν κάτι που άρεσε πάρα πολύ στον κόσμο, αφού έτσι έγινε φανερή η καλή χημεία ανάμεσα στους συμμετέχοντες που δεν σταμάτησαν να αστειεύονται μεταξύ τους καθ’ όλη τη διάρκεια της απονομής.

Δε θα μπορούσαν να λείπουν οι δυο δημιουργοί του δίσκου, αλλά και ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος ερμήνευσε στο δίσκο μαζί με τον Κώστα Μακεδόνα το τραγούδι «Ως εδώ». Μάλιστα, ο λεγόμενος «θείος» ανέβηκε στη σκηνή δηλώνοντας ότι είχε πάρα πολύ καιρό να κρατήσει στα χέρια του ένα τέτοιο αντικείμενο και του είχε λείψει, ενώ λίγο αργότερα τραγούδησε δίπλα στον Κώστα τα «Ο μπαγλαμάς» και «Παραπονεμένα λόγια».

Λόγω της ημέρας, πολλά οικεία σε όλους πρόσωπα βρέθηκαν εκεί, όπως η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Τάσος Νούσιας, ο Ανδρέας Κατσιγιάννης, η Άννα Νταλάρα, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Μιχάλης Εμιρλής.

Κατά τα άλλα, το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε κανονικά, σκορπίζοντας ευχάριστες στιγμές γέλιου σε όλους όσοι ήταν εκεί, κάτι που γίνεται εδώ και αρκετό καιρό που έχει ξεκινήσει η παράσταση «Άγαμοι Θύται Selfie»

Το «Δεν σου ανήκω» πήγε πολύ καλά τόσο εισπρακτικά όσο και καλλιτεχνικά. Πολλά συγχαρητήρια πρέπει να δοθούν στους δημιουργούς και τον ερμηνευτή, γιατί με αυτά τα δώδεκα τραγούδια απόδειξαν ότι, όταν υπάρχει καλή διάθεση, οι κόποι ανταμείβονται…

Οι φωτογραφίες του Κώστα Μακεδόνα με το Γιώργο Νταλάρα είναι της Δήμητρας Λανοπούλου.
george ntalaras kostas makedonas

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!