Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Ζωή Παπαδοπούλου & Μανώλης Μητσιάς στο Ρυθμό

(VIDEO & PHOTOS) «Θέλω να γίνω τραγουδιστής»!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Αυτή ήταν η ευχή του δεκάχρονου Κωνσταντίνου & μια στρατιά από νεράιδες του Make A Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος), που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη, ανέλαβαν να την πραγματοποιήσουν!

Το μεσημέρι της Κυριακής 4 Μαΐου 2014, λοιπόν, το όνειρο του Κωνσταντίνου έγινε πραγματικότητα, αφού ο ίδιος ήταν ο βασικός τραγουδιστής της συναυλίας που παρακολουθήσαμε, με καλεσμένους τη Ζωή Παπαδοπούλου & το Μανώλη Μητσιά.

Από νωρίς, ο χώρος του Ρυθμού στολίστηκε με μπαλόνια, οι αφίσες κρεμάστηκαν, σιγά σιγά οι καλεσμένοι άρχισαν να καταφτάνουν και ο Κωνσταντίνος με πλήρη ορχήστρα που αποτελούσαν οι Νίκος Κατσίκης στο μπουζούκι, Γρηγόρης Συντρίδης στα τύμπανα, Τάσος Κάντας στο ακορντεόν, Παντελής Τζιάλας στις κιθάρες & Πέτρος Σταμέλος στο μπάσο, τραγούδησε για τους φίλους του όλα τα τραγούδια που ο ίδιος είχε επιλέξει!

Η Ζωή Παπαδοπούλου, χρόνια εθελόντρια του οργανισμού Make A Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος), συνόδευε τον Κωνσταντίνο σε όλα τα τραγούδια & ο Μανώλης Μητσιάς, ένας από τους πιο αγαπημένους του τραγουδιστές, είπε μαζί του δύο. Έτσι, με το πρόσταγμα του Κωνσταντίνου: «Μουσική!» η ορχήστρα ξεκινούσε κι ακούσαμε τα «Σπασμένο καράβι», «Ένας Τούρκος στο Παρίσι», «Μαύρος γάτος», «Το γελαστό παιδί», «Τα παιδιά ζωγραφίζουν στον τοίχο», «Ο Γιάννης ο φονιάς», «Τζαμάικα», «Στο πα και στο ξαναλέω», «Ζήλεια μου», «Φιλαράκι» και άλλα πολλά!

Ο Κωνσταντίνος, σαν σωστός καλλιτέχνης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει πολλές φορές όλους όσοι παραβρέθηκαν, αλλά και την ορχήστρα και τους τραγουδιστές που συμμετείχαν, ενώ κάλεσε επί σκηνής τους φίλους & συμμαθητές του για να πουν λίγα λόγια και να μοιραστούν τη χαρά του! Για να γιορταστεί η πρώτη του συναυλία, εκτός από τα λουλούδια και τα δώρα που έλαβε, υπήρχε και μια υπέροχη τούρτα σε σχήμα αστεριού! 

Ο ενθουσιασμός όλων δεν περιγράφεται και τολμώ να πω πως ήταν η πιο ουσιαστική κι όμορφη συναυλία που παρακολούθησα φέτος. Θερμά συγχαρητήρια στον Κωνσταντίνο που με την αισιοδοξία και το ταλέντο του στο τραγούδι μας διασκέδασε, μας συγκίνησε και πάνω απ’ όλα μας θύμισε την ουσία, ενώ ταυτόχρονα μας έδωσε χαρά απ’ τη χαρά του. Συγχαρητήρια και σε όλους εκείνους που συνέβαλαν για την πραγματοποίηση αυτής της υπέροχης εκδήλωσης, το Make A Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος), τους εθελοντές, τους μουσικούς, τους τραγουδιστές και φυσικά το Ρυθμός Stage που απλόχερα διέθεσε το χώρο του. Θα περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη συναυλία του Κωνσταντίνου!

Χορηγοί: Ρυθμός Stage, Ζωή Παπαδοπούλου, Παντελής Τζιάλας, Νίκος Κατσίκης, Τάσος Κάντας, Πέτρος Σταμέλος, Γρηγόρης Συντρίδης, Studio Σοφίτα, Ζαχαροπλαστείο Ανεμώνη, Studio Χαιρόπουλος, Allouette, ΝΙΚΗ ΑΒΕΕ - Έπαθλα

Εθελοντές: Γιώργος Λακαρδής, Βάσια Μπόγρη, Ράνια Βούζα, Σωτήρης Αναγνωστίδης, Κατερίνα Τσολάκη Facebook | Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) 

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!