Η Νατάσσα Μποφίλιου στη Ρόδο

(VIDEO & PHOTOS) Η Νατάσσα στο πιό όμορφο θέατρο της Ρόδου για τρίτη φορά! Μια χαρισματική τραγουδίστρια δικαίωσε ξανά το «θόρυβο» που γίνεται γύρω από το όνομά της!
Η Νατάσσα Μποφίλιου στη Ρόδο Φωτογραφίες: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Πραγματικά, η παράσταση του Σαββάτου 9 Αυγούστου 2014 στο Θέατρο Μεσαιωνικής Ταφρου της Ρόδου ήταν υπέροχη, γεμάτη κυρίως με τραγούδια εφ' όλης της προσωπικής της ύλης, δηλαδή εκείνα που σφράγισαν την ως τώρα πορεία της τριάδας Μποφίλιου - Ευαγγελάτου - Καραμουρατίδη και ερμήνευσε πρώτη η ίδια. «Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει», «Το μέτρημα», «Εκκρεμότητα», «Άνω τελεία» και πάρα πολλά άλλα, μαζί με τραγούδια συναδέλφων της, όπως της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Κωστή Μαραβέγια προυσιάστηκαν στο πρώτο πρόγραμμα.

Όλα μεταξύ τους δεμένα με λίγη πρόζα από τη Νατάσσα Μποφίλιου, που πραγματικά το 'χει και πιστεύω πως θα μπορούσα να τη «δω» ακόμα και σε ρόλο παρουσιάστριας. Ερμηνεία, σκηνική παρουσία, γλυκύτητα, χιούμορ, επικοινωνία, αμεσότητα, χωρίς υπερβολή και ξεκάθαρα αβίαστα. Η Νατάσσα Μποφίλιου διαθέτει τη λάμψη και τη στόφα μιας σταρ.

Στο δεύτερο πρόγραμμα, μετά από ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα, η κιθάρα στα χέρια του Σωτήρη Καστάνη αντικαταστάθηκε από το μπουζούκι του, με τα τραγούδια να ακολουθούν πλέον λαϊκότερους δρόμους, ξεκινώντας από το προσωπικό της ρεπερτόριο και πάλι με το «Μέχρι το τέλος» κ.α., περνώντας στο κλασικό λαϊκό με κομμάτια όπως τα «Μην κλαις (τα σπίτια είναι χαμηλά)», «Ναύτης βγήκε στη στεριά» και «Γύφτισσα τον εβύζαξε», για να ξαναγυρίσουν στα δικά της, μετά την «παρεμβολή» του Θέμη Καραμουρατίδη που τραγούδησε το «Σαν το μετανάστη».

Ιδιαίτερη στιγμή η ερμηνεία της Νατάσσας στο «Δίχτυ» του Σταύρου Ξαρχάκου, το οποίο και τραγούδησε γονατιστή - εδώ βρίσκω μια μικρή υπερβολή - με τη συνοδεία του μπασίστα Γιώργου Μπουλντή και του κόσμου που τραγουδούσε μαζί της στο μισό και ολόκληρης της ορχήστρας στο υπόλοιπο, αλλά και το «Μάη μ' Μάη μ'», ένα τραγούδι του Πάνου Τζαβέλλα που έχουμε ακούσει από τη Χαρούλα Αλεξίου. Η βραδιά έκλεισε με το «Εν λευκώ» στο encore.

Εκτός από το Θέμη Καραμουρατίδη που τραγούδησε δύο τραγούδια, ενορχήστρωσε κι έπαιξε πιάνο καθ' όλη τη διάρκεια της παράστασης, έπαιξαν επίσης πέντε πολύ καλοί μουσικοι: ο Σωτήρης Καστάνης, ο οποίος πολύ πρόσφατα παρουσίασε την πρώτη του, προσωπική δισκογραφική δουλειά (διαβάστε σχετικά εδώ) ήταν στο μπουζούκι και τις κιθάρες, ο Φοίβος Κουντουράκης στα τύμπανα και τα κρουστά, ο Γιώργος Μπουλντής στο μπάσο, ο Άρης Ζέρβας στο τσέλο και την κιθάρα, και ο Δημήτρης Κουζής στο βιολί και το μαντολίνο.

Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης
Σχεδιασμός & χειρισμός Φωτισμών: Αλέξανδρος Προδρόμου

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!