H Ζωή Παπαδοπούλου στο Πλατώ

(PHOTOS) Τελευταία νύχτα του χειμώνα. Προορισμός το γνωστό κι αγαπημένο «Πλατώ» της Θεσσαλονίκης, το μέρος απ' όπου ξεκίνησε τηντραγουδιστική της καριέρα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Πάντα με το χαμόγελο, αλλά και με μια νοσταλγική διάθεση, η Ζωή Παπαδοπούλου αγκάλιαζε όλους αυτούς που την τίμησαν κι ήρθαν να την ακούσουν.

Κάπου στις 23.00 το ταξίδι ξεκινά. Το πρόγραμμα ανοίγει η καλή της φίλη και συνάδελφος Έλενα Δεληχρήστου, τραγουδώντας κομμάτια από τη νέα δισκογραφική της δουλειά αλλά και γνωστές στιγμές, ορθά επιλεγμένες μέσα από αστείρευτο ποτάμι του καλού τραγουδιού. Σε λίγη ώρα ανεβαίνει στη σκηνή και η Ζωή καλωσορίζοντας τον κόσμο σε ένα πρόγραμμα "αυτοσχεδιαστικό μέσα από την καρδιά μας" καθώς λέει, κι αρχίζουν τα ντουέτα πότε από τις προσωπικές τους δουλειές, πότε από άλλες.

Δεύτερο μέρος κι η Ζωή Παπαδοπούλου ανεβαίνει και πάλι στη σκηνή, αυτή τη φορά με τον εξαιρετικό μουσικό Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο. Με διάχυτη ρετρό ταξιδιάρα διάθεση, μέσα σε φώτα χαμηλά, ο σύγχρονος ήχος του να φέρνει κάτι από την άνοιξη που μόλις έμπαινε. Από τον Αττίκ στον Καζαντζή, από το Μαρούδα στην Αλεξίου κι ο κόσμος να τραγουδά μαζί τους και να θέλει κι άλλο...

Τρίτο μέρος και τα τραγούδια της Χαρούλας, της Τάνιας, του Κραουνάκη, να μπερδεύονται γλυκά με εκείνα του Ρασούλη, του Παπάζογλου, του Κουγιουμτζή... Κι αυτοί απέναντί της σε μεγάλες φωτογραφίες να την κοιτούν θαρρείς και να την καμαρώνουν... Κι όταν τα φώτα χαμήλωσαν κι έγιναν κόκκινα, "Μαμά γερνάω" να τραγουδά και να ακούγεται μονάχα το πιάνο, η φωνή της, ως κι η ανάσα της. Από την "Ταμπακιέρα" στο "Summertime" και την Amy Winehouse, πάντα με τον jazz ρυθμό του Νεοκλή, κι ο κόσμος πάντα να ακολουθεί...

Αυτή είναι η Ζωή Παπαδοπούλου. Σε καθηλώνει με το μεγάλο όπλο που της χάρισε η φύση, την υπέροχη φωνή της. Αυτό ήταν και το μουσικό ταξίδι της τελευταίας νύχτας του χειμώνα που ζήσαμε στην πόλη της, στην πόλη μας.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!