Εικόνες καταστροφής από τη βροχή στο Μαρούσι

Μεγάλη πλημμύρα και σοβαρά προβλήματα
Εικόνες καταστροφής από τη βροχή στο Μαρούσι ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
26/07/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ξεπέρασαν τις 200 οι κλήσεις στην Πυροσβεστική, από περιοχές των βορείων προαστίων, για παροχή βοήθειας σε πολίτες και αντλήσεις υδάτων, λόγω της σημερινής νεροποντής. Ηισχυρή βροχόπτωση προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στα Βόρεια Προάστια.
 
Μαρούσι, Κηφισιά, Πεντέλη, Μελίσσια και Βριλήσσια επηρεάστηκαν περισσότερο από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους και η διέλευση των πεζών σε αρκετές οδούς ήταν απαγορευτική. Σε αρκετές περιπτώσεις τα ορμητικά νερά της βροχής παρέσυραν αυτοκίνητα, ρίχνοντας το ένα πάνω στο άλλο ή πάνω σε τοίχους, δέντρα και κολόνες.
19838332
19838271

Πριν από λίγο αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε δρόμους του Αμαρουσίου που είχαν κλείσει, καθώς και στη γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και τον παράδρομο της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος», στη Νέα Ερυθραία. Τα μεγαλύτερα προβλήματα έχουν προκληθεί σε Μαρούσι, όπου πλημμύρισε υπαίθριο πάρκινγκ, και Κηφισιά, ενώ μικροπροβλήματα υπήρξαν και σε Βριλήσσια, Μελίσσια και Πεντέλη.

pli1
plim3
plim4

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!