Εύβοια: χείμαρροι έκοψαν δρόμους και κατοικίες πλημμυρίσαν

«Βουλιάζει» η βόρεια Εύβοια
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τεράστιοι όγκοι νερού έχουν πέσει στη βόρεια Εύβοια κατά τη διάρκεια της νύχτα από την κακοκαιρία Elias, έχοντας προκαλέσει πολύ σοβαρά προβλήματα σε πόλεις. Κεντρικοί δρόμοι στους οικισμούς του Δήμου έχουν μετατραπεί σε χειμάρρους, όπως δείχνουν βίντεο από τοπικά ΜΜΕ. Από την κακοκαιρία έχει κλείσει μεταξύ άλλων και ο δρόμος που ενώνει το Μαντούδι με το Προκόπι.

Το 112 έστειλε μήνυμα στους κατοίκους στο Μαντούδι, προειδοποιώντας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) στην περιοχή και κίνδυνο υπερχείλισης χειμάρρων.

«Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων & ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», σημειώνει ακόμη το μήνυμα.

Στις Ροβιές υπάρχουν πληροφορίες ότι οι χείμαρροι που δημιουργήθηκαν έκοψαν δρόμους, ενώ έχουν πλημμυρίσει και κατοικίες. Πυροσβεστική και τοπικές αρχές προσπαθούν να διασώσουν κατοίκους, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ των τοπικών ΜΜΕ. Τα σχολεία στους Δήμους Μαντουδίου, Ερέτριας, Χαλκιδέων και Διρφών-Μεσσαπίων παραμένουν κλειστά με απόφαση που ελήφθη την Τρίτη.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!