Το κορυφαίο σόλο όλων των εποχών!

(ΑΚΟΥΣΕ) Το κορυφαίο κιθαριστικό σόλο στην ιστορία της rock.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά από ψηφοφορία του έγκριτου περιοδικού Ultimate Guitar, η οποία και κράτησε τέσσερις μήνες, το σόλο των Mark Tremonti και Myles Kennedy των Alter Bridge στο τραγούδι «Blackbird» κατέκτησε την πρώτη θέση.

Το σόλο του αμερικανικού συγκροτήματος της χαρντ ροκ από την Ατλάντα υπερίσχυσε στην τελική μονομαχία του σόλο του David Gilmour των Pink Floyd για το «Comfortably Numb».

Οι υπόλοιπες θέσεις


Στην τρίτη θέση ο Mark Knopfler και το σόλο του στο «Sultans of Swing» των Dire Straits και στην τέταρτη αυτό του αλησμόνητου Dimebag Darrell των Pantera στο «Cemetery Gates».

Τις επόμενες θέσεις κατέλαβαν μεταξύ άλλων τα «Killing in the Name» των Rage Against the Machine, «Selkies: The Endless Obsession» των Between the Buried and Me, «November Rain» των Guns N' Roses, «Working Man» των Rush, «All Along the Watchtower» του αθάνατου Jimi Hendrix.

Βέβαια να λάβουμε υπόψη πως σε ανάλογες ψηφοφορίες λαμβάνουν συνήθως μέρος περισσότεροι νεότεροι σε ηλικία ακροατές και fans γι’ αυτό και συχνά τα αποτελέσματα έως ένα βαθμό εκπλήσσουν.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!