Sinead O' Connor: Τι ανέφερε η αστυνομία για τον θάνατό της

Το σπαρακτικό μήνυμα λίγες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
27/07/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο θάνατος της Σινέντ Ο’ Κόνορ δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος, ανακοίνωσε σήμερα η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.

Η τραγουδίστρια και ακτιβίστρια, διάσημη για το τραγούδι «Nothing Compares 2 U» πέθανε σε ηλικία 56 ετών στο σπίτι της στην αγγλική πρωτεύουσα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Met, αναφέρει:

«Η αστυνομία κλήθηκε στις 11:18 την Τετάρτη 26 Ιουλίου μετά από αναφορές για μια γυναίκα που δεν ανταποκρινόταν σε μια κατοικία στην περιοχή SE24. Οι αστυνομικοί παρευρέθηκαν. Ο θάνατο μιας 56χρονης γυναίκας διαπιστώθηκε επί τόπου.

Οι συγγενείς της έχουν ειδοποιηθεί. Ο θάνατος δεν θεωρείται ύποπτος. Θα ετοιμαστεί φάκελος για τον ιατροδικαστή».

Σύμφωνα με την Daily Mail, η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για την επιβεβαίωση της αιτίας του θανάτου της Σινέντ Ο’ Κόνορ φαίνεται πιθανή επειδή πέθανε ξαφνικά.

Να σημειωθεί πάντως, πως η Ιρλανδή τραγουδίστρια είχε πρόσφατα μετακομίσει σε νέο σπίτι στο Λονδίνο, όπως είχε η ίδια ενημερώσει τους ακόλουθους της στο Twitter. Όπως είχε γράψει σε ανάρτησή της, είχε επιστρέψει στην βρετανική πρωτεύουσα μετά από «23 χρόνια απουσίας» και είχε δηλώσει «πολύ χαρούμενη που βρίσκεται σπίτι».

Μάλιστα, μοιράστηκε ένα βίντεο από το διαμέρισμά της καθώς οι ακόλουθοί της ήθελαν αποδεικτικά στοιχεία πως ο λογαριασμός που είχε ανοίξει στο Twitter πριν από ένα μήνα, ήταν όντως δικός της.

Το σπαρακτικό μήνυμα λίγες ημέρες πριν τον θάνατό της

Στο τελευταίο της tweet πριν πεθάνει, στις 17 Ιουλίου, η Ο' Κόνορ είχε εκφράσει τον σπαραγμό που ένιωσε για την αυτοκτονία του γιου της Σέιν.



Απαντώντας σε ένα tweet του λογαριασμού Inspirational Quotes που έγραφε: «Πες μου πώς πάει η ζωή σου χρησιμοποιώντας emojis», η εκλιπούσα Ιρλανδή μουσικός είχε απαντήσει με 10 emojis που έκλαιγαν και είχε χρησιμοποιήσει το hashtag «lostmy17yrOldSonToSuicidein2022» («έχασα τον 17χρονο γιο μου από αυτοκτονία το 2022»).

«Από τότε ζω ως απέθαντο πλάσμα της νύχτας. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου, το λυχνάρι της ψυχής μου. Ήμασταν μια ψυχή σε δύο μισά. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που με αγάπησε ποτέ άνευ όρων. Είμαι χαμένη χωρίς αυτόν», έγραψε η τραγουδίστρια στο συναισθηματικό tweet.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!