Sinead O' Connor: Λιμοκτονώ, δεν μπορώ να βγω από το σπίτι, βοηθήστε

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια υποφέρει τα τελευταία χρόνια από ψυχολογικά προβλήματα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Ιρλανδή τραγουδίστρια η οποία με αναρτήσεις της στο twitter ανέφερε ότι λιμοκτονεί καθώς υποφέρει από μια βαριά μορφή αγοραφοβίας που την έχει καθηλώσει στο σπίτι με αποτέλεσμα να μην έχει ούτε να φάει.

Η Ιρλανδή που έχει ασπαστεί το Ισλάμ και έχει πάρει το όνομα Shuhada Sadaqat, υποφέρει από ψυχολογικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια και μάλιστα έχει ποστάρει, στο παρελθόν, βίντεο στο οποίο ανέφερε ότι σκεφτόταν την αυτοκτονία.

Στην τελευταία σειρά αναρτήσεων στο twitter γράφει χαρακτηριστικά:

«Ζω κρυφά με μια φυσική παράλυση, ένα τραύμα που σχετίζεται με την ιδιαίτερα χαμηλή αυτοεκτίμησή μου τα τελευταία χρόνια και μήνες και εβδομάδες. Τις τελευταίες μέρες δεν τρώω γιατί με έκανε τόσο αγοραφοβική που δεν μπορώ να βγω στα καταστήματα. Και πεινάω».

«Μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχουν στην Ιρλανδία delivery γευμάτων για ανθρώπους με διαταραχές που η ικανότητά τους να αυτοτεξυπηρετηθούν μειώνεται;».

«Ζω σήμερα σε ένα πολύ απομακρυσμένο μέρος της χώρας, οπότε οι παραδόσεις από τα παντοπωλεία δεν είναι επιλογή».

Μετά από λίγες ώρες με νέα της ανάρτηση ενημέρωσε τους ακόλουθούς της ότι τελικά κατάφερε και βρήκε μια υπηρεσία delivery και αισθάνεται ευτυχισμένη.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!