Robert Fripp – Toyah Wilcox παίζουν το «My Generation»

Δείτε τα 10 καλύτερο βίντεο τους στην σειρά Sunday Lunch
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Απτόητοι συνεχίζουν τις διασκευές τους στην σειρά Sunday Lunch στο you tube ο ιδρυτής του King Crimson Robert Fripp και η σύζυγός του, τραγουδίστρια Toyah Willcox. Αυτή τη φορά παρουσίασαν ένα πολύ γερό χαρτί τους το θρυλικό «My Generation» των Who.

Το ζευγάρι ξεκίνησε πέρυσι τη σειρά βίντεο του Sunday Lunch με όλα τα γυρίσματα στην κουζίνα του σπιτιού τους όπου έγραψαν μια σειρά κλασικών ροκ τραγουδιών από τους Nirvana, David Bowie, Metallica, Billy Idol, The Rolling Stones, Judas Priest, The Prodigy, Guns N ’Roses, Alice Cooper και πολλά άλλα μέσω του καναλιού YouTube της Willcox.

Πριν από μερικές εβδομάδες, το ζευγάρι έπαιξε μια έκδοση του «Pretty Vacant» των Sex Pistols μαζί με τον «μυστηριώδη ξένο» Sidney Jake στην κιθάρα, με την Willcox να έχει ένα φλογερό χρώμα βαφής σώματος.

Για την επανεκτέλεση του «My Generation», το single του 1965 από το ντεμπούτο άλμπουμ The Who με το ίδιο όνομα, η Willcox φαίνεται να φοράει ένα ξεκούμπωτο άσπρο πουκάμισο, ασπρόμαυρη γραβάτα, με ροζ αλογοουρά στα μαλλιά της.

«Αυτή την Κυριακή« Μιλάμε για το MyGeneration !!!». Οι Toyah, Robert και Sidney Jake επέστρεψαν με μια παράσταση το Κυριακάτικο μεσημεριανό γεύμα από μια από τις πιο διάσημες κουζίνες του YouTube », δήλωσε η Willcox στο νέο βίντεο.

Δείτε εδώ το My Generation:

Τoyah & Robert's Sunday Lunch - My Generation

Για όσους έχασαν το Pretty Vacant των Sex Pistols δείτε το εδώ:

Toyah & Robert's Sunday Lunch - Pretty Vacant

Οι 10 καλύτερες διασκευές των Robert Fripp – Toyah Wilcox:

Toyah Willcox and Robert Fripp’s 10 best lockdown covers – ranked!
https://www.nme.com/blogs/toyah-willcox-and-robert-fripp-lockdown-cover-songs-ranked-2909969

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!