Οι πλουσιότεροι Αμερικανοί «καλλιτέχνες» για το 2016

(VIDEO) Συγγραφείς, ηθοποιοί, τραγουδιστές, σκηνοθέτες, αθλητές - Οι πιο πλούσιοι celebrities των H.Π.Α για το 2016.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η λίστα με τους πλουσιότερους Αμερικανούς «καλλιτέχνες» -καθένας στην κατηγορία του- για το 2016 έχει σιγουράκια, αλλά και εκπλήξεις.

Στην πρώτη θέση συναντάμε τον εμπνευστή και παραγωγό ταινιών Τζωρτζ Λούκας με 4.6 δις δολάρια. Στην πρωτιά του έπαιξε καταλυτικό ρόλο η επιστροφή της σειράς "Star Wars" στη μεγάλη οθόνη με το "Rogue One: A Star Wars Story".

Δεύτερος έρχεται ο συνοδοιπόρος του Λούκας και ογκόλιθος του παγκόσμιου σινεμά ο Στίβεν Σπίλμπεργκ με έσοδα 3.7 δις δολάρια. Βλέπετε οι εταιρείες παραγωγής του DreamWorks και Amblin Partners τα πηγαίνουν μια χαρά. Στην τρίτη θέση η «Μενεγάκη» της Αμερικής, η παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ με περιουσία 2.8 δις δολάρια. Ακολουθεί ο υπεραθλητής Μάικλ Τζόρνταν με 1.2 δις παρότι οι δραστηριότητές του πλέον είναι εκτός γηπέδων και ο μάγος Ντέιβιντ Κόπερφιλντ που ρίχνει τον πήχη κάτω απ’ το δισεκατομμύριο με 850 εκατομμύρια.

Τη δεκάδα κλείνουν οι Diddy (750 εκατ.), Τάιγκερ Γουντς (740 εκατ.), Dr. Dre (710 εκατ.), Τζέιμς Πάτερσον (700 εκατ.) και Τζέρι Σάινφελντ (670 εκατ.).

Έπονται οι Μαντόνα, Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, Τζον Μπον Τζόβι και Μπρους Σπρίνγκστιν.

Το βίντεο είναι… όλα τα λεφτά:

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!