Οι Metallica στέλνουν τον δικηγόρο τους για ψάρεμα στην Αλάσκα!

Οι Metallica ζητούν συγγνώμη από την tribute band, Sandman.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Και όχι μόνο αυτό, ο Lars Ulrich και οι υπόλοιποι τους προτρέπουν να πετάξουν την διαταγή απαγόρευσης στα σκουπίδια.

Ο τραγουδιστής μάλιστα των Sandman Joe Di Taranto δήλωσε πως ο Lars Ulrich τον πήρε τηλέφωνο και ζήτησε ευγενικά συγγνώμη!

Όπως σας ενημερώσαμε το νομικό τμήμα των Metallica με εντολή ασφαλιστικών μέτρων απαγόρευσε στην καναδέζικη tribute band των Sandman να παίξει στο Λονδίνο καθώς το διαφημιστικό της μπάντας, κατά τη γνώμη τους, καπηλευόταν το λογότυπο των «αφεντικών» τους.

Η συναυλία δεν δόθηκε… το θέμα πήρε διαστάσεις και κάπου εκεί το λόγο πήραν οι ίδιοι οι Metallica που μεταξύ αστείου και σοβαρού δήλωσαν πως θα στείλουν το δικηγόρο τους να ψαρεύει στην Αλάσκα!

Σε ανακοίνωσή τους στο Rolling Stone, οι Metallica αναφέρουν: «Οι Sandman μπορούν να πετάξουν το γράμμα στα σκουπίδια. Σας στηρίζουμε. Κανείς από εμάς ή το management δεν γνώριζε αυτή την ενέργεια. Ευτυχώς που ποστάρατε την εντολή και μάθαμε τι συνέβη χωρίς να το έχουμε εγκρίνει. Γουστάρουμε τις tribute μπάντες, και εμείς έτσι ξεκινήσαμε! Δύο δίσκους με διασκευές έχουμε κάνει, και καλούμε τέτοιες μπάντες και στις περιοδείες μας».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!