Ο μπασίστας των Metallica πλήρωσε δίσκο με 20 λίρες και 4 πένες του κιθαρίστα τους!

Η αιφνιδιαστική επίσκεψη του Robert Trujillo σε δισκάδικο στο Oakham της Αγγλίας μετά από παρακολούθηση του στο TikTok
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο μπασίστας των Metallica, Robert Trujillo, ο οποίος εμφανίστηκε στο Download Festival, επισκέφτηκε το δισκάδικο Rocka-buy Records στο Oakham της Αγγλίας, 25 μίλια ανατολικά του Λέστερ. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Dean Poole έπαθε πλάκα γιατί είναι λάτρης του γκρουπ και φυσικά του Trujillo.

Ο Trujillo, λοιπόν, μπήκε στο δισκάδικο στη 1.30 το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής και άρχισε να ψάχνει τους δίσκους στα ράφια.

Ο Ντιν είπε για την επίσκεψη του Ρόμπερτ: «Οι Metallica είναι το μεγαλύτερο ροκ συγκρότημα στον κόσμο. Είναι βασιλιάδες του ροκ και κανείς άλλος δεν τους πλησιάζει. Μου έφτιαξε τη χρονιά».

Η ομάδα ακολουθίας, που ήταν μαζί με τον Trujillo είπε στον Dean ότι τον ακολουθούσαν στο TikTok και ήθελαν να επισκεφτούν το κατάστημα εφόσον έμεναν στην περιοχή. Γνωρίζοντας ότι ο Dean είναι μεγάλος θαυμαστής των Oasis, αρχικά μίλησαν για την επιτυχία που είχε το βρετανικό συγκρότημα στην Αμερική προτού η συζήτηση πάει στους Metallica.

Metallica_bass_player_Robert_Trujillo_visited_Rocka-buy_Records.jpg

Ο Ντιν είπε: «Είπαν ότι ήταν υπέροχο να φέρουν τον Ρόμπερτ καθώς είναι μεγάλος θαυμαστής των δίσκων βινυλίου. Δεν πίστευα ότι θα το έκαναν, αλλά περίπου στη 1.30 μ.μ. μπήκε στο μαγαζί με την ακολουθία του. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι ήξερα ποιος ήταν, αλλά φαινόταν διαφορετικός από τις φωτογραφίες που είχα δει, οπότε δεν ήθελα να υποθέσω. Μίλησα με τα παιδιά που ήταν μαζί και επιβεβαίωσαν ότι ήταν αυτός».



Ο Ντιν κάλεσε αμέσως τον γιο του Κρις, θαυμαστή των Metallica, ο οποίος τα παράτησε όλα για να φτάσει στο κατάστημα και να συναντήσει το είδωλό του. Πέρασαν μιάμιση ώρα μιλώντας για μουσική και ακούγοντας δίσκους.

Ο Ντιν πρόσθεσε: «Ήταν ένας από τους ωραιότερους τύπους που μπορούσες να γνωρίσεις».

Ο Ρόμπερτ έβγαλε δύο δίσκους να τους πληρώσει στον Ντιν, αλλά έλαβε και δύο άλλους δίσκους από το γιο του Ντιν!Ο μπασίστας των Metallica πλήρωσε δίσκο με 20 λίρες και 4 πένες του κιθαρίστα του!

Μου έδωσε δύο άλμπουμ από το συγκρότημα του γιου του Ottto, τα οποία ήθελε να αξιολογήσω στο TikTok. Νόμιζα ότι ήταν πολύ ωραίο. Ήταν προφανώς μια προσχεδιασμένη επίσκεψη γιατί τους έφερε μαζί του», είπε.

Metallica_bass_player_Robert_Trujillo_at_Rocka-buy_Records.jpg

Σε αντάλλαγμα για τα άλμπουμ, ο Ντιν έδωσε στον Ρόμπερτ μια κουκούλα της Rocka-buy Records την οποία μπορεί να δει κανείς να φοράει σε ένα βίντεο της TikTok που γυρίστηκε στο κατάστημα.

Πριν φύγει, ο μπασίστας αγόρασε ένα άλμπουμ των 25 λιρών του Ian Dury το οποίο πλήρωσε με ένα χαρτονόμισμα των 20 λιρών και τέσσερεις πένες που είχε χρησιμοποιήσει ο κιθαρίστας James Hetfield στο Download το προηγούμενο βράδυ.

Το Σάββατο, ο Ντιν έδωσε ένα από αυτά σε έναν 16χρονο θαυμαστή των Metallica που επισκέφτηκε το κατάστημα.

Είπε: «Είναι τρελό να πιστεύεις ότι οι βασιλιάδες της ροκ ήρθαν στο μικρό μου μαγαζί στη μικρότερη κομητεία».

*Οι πληροφορίες είναι από www.stamfordmercury.co.uk

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!