Ο Robbie Williams για το πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να διακόψει την περιοδεία του

(VIDEO) Μετά την εντατική, λόγω σοβαρής ασθένειας, ο Robbie Williams απευθύνεται στους φίλους του με ένα όμορφο βίντεο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Robbie Williams αναγκάστηκε να διακόψει την περιοδεία του και να αναβάλει κάποιους σταθμούς της στη Ρωσία, λόγω ενός προβλήματος υγείας που τον οδήγησε στην εντατική.

Ο Robbie Williams, εκτός κινδύνου πλέον, ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube για να ενημερώσει τους φίλους και θαυμαστές του σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. Μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Είμαι πολύ καλά. Αναρρώνω από μία ασθένεια τις τελευταίες 5 εβδομάδες. Δυστυχώς, αυτή η αρρώστια με χτύπησε στο τέλος της περιοδείας μου που πήγαινε τόσο καλά. Το κοινό ήταν απίστευτο. Ήμουν μια χαρά, η μπάντα ήταν εκπληκτική… Ήμουν ένας στρατιώτης και ήθελα να ολοκληρώσω αυτή την περιοδεία, έπρεπε να πάω στη Μόσχα και στην Αγία Πετρούπολη, αλλά τότε πήρα τα αποτελέσματα κάποιων εξετάσεων και ήταν πολύ ανησυχητικά. Κατέληξα στην Εντατική, οπότε δε μπορούσα να πάω. Είχα να διακόψω περιοδεία από το 1998 και ξέρετε, αν δεν μπορώ να κάνω κάτι, κάτι συμβαίνει και πραγματικά δε μπορώ το κάνω.

Πλέον είμαι vegan, κάνω πιλάτες και γιόγκα κάθε μέρα, αλλά τρώω ένα πραγματικά μεγάλο burger τις Κυριακές. Προσέχω τον εαυτό μου και ήθελα να επικοινωνήσω μαζί σας. Σας αγαπώ όλους, ευχαριστώ για τη θετική σας ενέργεια και τις ευχές. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά. Δεν αισθάνομαι καλά 100%, αλλά θα φτάσω κι εκεί και ξέρω ότι θα είμαι καλύτερα από ποτέ».

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!