Robbie Williams: Εκθέτει έργα του για τις ψυχικές ασθένειες

Η εμπειρία του μεγάλου σταρ πτικοποιήθηκε με συγκινητικό τρόπο. [Φωτογραφίες]
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στο Μουσείο Moco -Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης που θα εγκαινιαστεί το καλοκαίρι στη Μαρμάρινη Αψίδα- του Λονδίνο, θα φιλοξενηθούν έργα του μεγάλου σταρ εμπνευσμένα από την εμπειρία του με ψυχικές ασθένειες.

Η έκθεση "Robbie Williams: Pride and Self-Prejudice" θα λειτουργήσει για το κοινό από τις 8 Μαρτίου έως τις 8 Ιουλίου.

Ο διάσημος τραγουδιστής-τραγουδοποιός με την τεράστια καριέρα, δεν έμεινε ανεπηρέαστος από τις πιέσεις τόσο της επαγγελματικής, όσο και της ιδιωτικής του ζωής, κάτι που τον ώθησε να μπει και να βγει από την απεξάρτηση, κάνοντας την αρχή τη δεκαετία του ’90.


Η έκθεση περιγράφεται ως «αντίδοτο» στον «ενίοτε εχθρικό μας κόσμο» και χαρακτηρίζεται από την «ευάλωτη αλλά τολμηρή οπτική γλώσσα» του τραγουδιστή που «απεικονίζει την προσωπική του πάλη με την εξωτερική πίεση, την ντροπή, τον φόβο» όπως αναφέρεται στην περιγραφή της.

«Μου αρέσει να εκφράζομαι μέσα από την τέχνη μου και εδώ και πολλά χρόνια με βοήθησε να αντιμετωπίσω μερικές από τις προκλήσεις που έχω αντιμετωπίσει. Kατά καιρούς έχω βιώσει κακή ψυχική υγεία και κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων η τέχνη και το χιούμορ ήταν πραγματικά χρήσιμα εργαλεία για μένα. Χαίρομαι που συνεργάζομαι με το Μουσείο Moco και ελπίζω ότι αυτή η έκθεση θα βοηθήσει στην ανάδειξη της θεραπευτικής δύναμης της τέχνης και ίσως να εμπνεύσει, να συνδέσει και να ιντριγκάρει όσους έρχονται να τη ζήσουν» έγραψε ο Ρόμπι Γουίλιαμς, ο οποίος αναμένεται να παραστεί στα εγκαίνια στο Μουσείο Moco του Άμστερνταμ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!