Ο Beck ευχαριστεί τον Kanye West για την «απαξίωση»

(VIDEO) Μετά το συμβάν με τον West, ο δίσκος του Beck "Morning Phase" αύξησε τα streams του σε παγκόσμιο επίπεδο, κατά 524%!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Beyonce ήταν το μεγάλο φαβορί στην κατηγορία του «άλμπουμ της χρονιάς» στα βραβεία Grammy. Ο Beck όμως έκανε την έκπληξη… κι αυτό δεν άρεσε καθόλου στον ταλαντούχο αλλά αλαζονικό Kanye West.

Τη στιγμή της βράβευσης του Beck, ο Kanye ανέβηκε στη σκηνή, πήγε να πάρει το μικρόφωνο του συναδέλφου του, αλλά τελικά το μετάνιωσε και αποχώρησε κάνοντας έναν υποτιμητικό μορφασμό, σαν να έλεγε «άσ’ το καλύτερα… τι ασχολούμαι με αυτόν». 

Ο West σε δηλώσεις του αμέσως μετά ξεκαθάρισε τη στάση του: «ο Beck πρέπει να σεβαστεί την καλλιτεχνική δημιουργικότητα και να δώσει το βραβείο στην Beyonce! Ο δίσκος της Beyonce μεταφέρει τον κόσμο που πάει στη δουλειά του, αλλού. Δεν σέβονται την έμπνευση. Οι διοργανωτές των Grammy λέγοντας πως πρέπει να σταματήσουν να παίζουν παιχνίδια αν θέλουν να δίνουμε το παρών».

Ο Beck από την πλευρά του απάντησε γενναιόδωρα: «Και εγώ νόμιζα πως θα νικούσε η Beyonce. Χάρηκα όταν ανέβηκε στη σκηνή ο Kanye. Πόσους φοβερούς δίσκους έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια; Τον αγαπώ ακόμα και θέλω να κάνω όσα αυτός. Δεν μπορείς να ευχαριστείς τους πάντες».

Και μετά ξέσπασε «πόλεμος» στα καλλιτεχνικά πηγαδάκι και στα social media… με κερδισμένο τον Beck που απρόσμενα βρήκε τον καλύτερο διαφημιστή του.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!