Metallica - «Επιστροφή στις ρίζες»

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO) Οι Metallica επιστρέφουν στο γκαράζ που ηχογράφησαν τις πρώτες μεγάλες στιγμές τους.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το Σάββατο 16 Απριλίου, στα πλαίσια του εορτασμού της Record Store Day, οι Metallica έδωσαν ένα ξεχωριστό live στο περίφημο καλιφορνέζικο δισκοπωλείο Rasputin του San Francisco.

Η επιστροφή στις ρίζες τους συνεχίζεται με την επίσκεψή τους στο σπίτι που διέμεναν τα πρώτα χρόνια της καριέρας τους, στην λεωφόρο Carlson του El Cerrito. Εκεί, στο γκαράζ της κατοικίας λίγο πριν τα μισά της δεκαετίας του '80, έγραψαν και ηχογράφησαν πολλά από τα κομμάτια των δίσκων "Ride The Lightning" και "Master of Puppets", της δεύτερης και τρίτης αντίστοιχα ολοκληρωμένης κατάθεσής τους στη δισκογραφία.

Η συγκίνηση έφτασε στα κόκκινα, κάτι που φαίνεται και στις δηλώσεις της μπάντας αλλά και των πιστών τους που έτρεξαν να τους απολαύσουν.

James Hetfield: «Είναι απίστευτο να βρισκόμαστε ξανά σ' αυτό το μέρος. Νομίζω πως όλοι μας έχουμε ξεχάσει αρκετά απ' αυτά που έγιναν στην πορεία μας και είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να επαναφέρουμε τις αναμνήσεις μας, καθώς επίσης και να θυμηθούμε παλιούς φίλους. Νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη για όλους εσάς που βρίσκεστε δίπλα μας σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή».

Lars Ulrich: «Πριν λίγα χρόνια σκεφτήκαμε ότι θα είναι ωραίο να επισκεφθούμε το μέρος και να δούμε αν μπορούμε να αγοράσουμε το γκαράζ από τους ανθρώπους που μένουν εδώ, αλλά το γκαράζ δεν υπάρχει πια. Όποιος πήρε το γκαράζ, παρακαλείται να το επιστρέψει, γιατί ίσως μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε πιο γρήγορα τον καινούριο μας δίσκο, αν δουλέψουμε μέσα σε αυτό».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!