Lady Gaga - Η σεξουαλική κακοποίηση που την επηρέασε

Η σεξουαλική κακοποίηση που γέννησε το τραγούδι της «Μέχρι να βιάσουν και σένα»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Lady Gaga τελευταία, πέρα από τη δεδομένη αντισυμβατική συμπεριφορά και στάση της, ορθώνει κι ένα αξιοσημέιωτο καλλιτεχνικό ανάστημα με την εργογραφία της. Έτσι, μετά τη τζαζ στροφή της με τον θρυλικό βετεράνο Tony Bennett, είναι υποψήφια για Όσκαρ στην κατηγορία τραγουδιού.

Η ίδια η Lady Gaga εξομολογήθηκε για το τραγούδι της «Til it Happens to You», φωτίζοντας μια άγνωστη οικογενειακή πτυχή της.

Η 29χρονη τραγουδοποιός δήλωσε πως η μπαλάντα αυτή, που έγραψε για ένα ντοκιμαντέρ που περιγραφεί τους βιασμούς που συμβαίνουν στις πανεπιστημιουπόλεις, είναι πολύ κοντά της, αφού η θεία της υπήρξε θύμα σεξουαλικής επίθεσης όταν ήταν φοιτήτρια.

Και μάλιστα η εμπειρία αυτή άλλαξε ριζικά και με τραγικό τρόπο τη ζωή της θείας της, Τζόαν Τζερμανότα: «Δεν είναι μόνο ένα σημαντικό θέμα για μένα, αλλά είναι ένα σημαντικό ζήτημα για την οικογένειά μου, γιατί όταν η αδελφή του πατέρα μου ήταν στο κολέγιο είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά… Αυτό όμως δεν σταμάτησε εκεί. Η συναισθηματική βία που δέχτηκε στη συνέχεια είχε ως αποτέλεσμα να αρρωστήσει από την πάθηση του λύκου και πήρε τέτοια τροπή που τελικά την οδήγησε στον θάνατο».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!